Witam.
Chcę zakupić program FOREX TESTER 2. Koszt to 199$ przy 1 licencji, przy 2 jest to już 174$ potem leci w dół.
Proponuje zakup w kilka osób. Wszystko przez allegro (200+ komentarzy pozytywnych).
Proszę o wiadomość na priv jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólnym zakupem.
FOREX TESTER 2
-
- Bywalec
FOREX TESTER 2
"Niestety, nie jestem lekarzem, który może sobie pozwolić na zakopanie swych pomyłek cztery stopy pod ziemią" Roger Babson
Re: FOREX TESTER 2
Napisz maila do firmy forex tester, i napisz ze jestes zainteresowany kupnem ale cena dla ciebie jest za duza - ładnie ubierz to w slowa (nieraz maja promocje i wedy jest duzo taniej).... Ja dostalem duzy upust.
-
- Bywalec
Załatwione
Dzięki wielkie!

"Niestety, nie jestem lekarzem, który może sobie pozwolić na zakopanie swych pomyłek cztery stopy pod ziemią" Roger Babson
-
- Pasjonat
Śmierdzi mi tu tanią reklamą...
Serio? Tylko 199 dolców i ponad 200 zadowolonych zarabiających?
Ależ to proste
Ależ to proste

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
W końcu gość z SGH (za moich czasów to się nazywało SGPiS) nęci.MaciejWLKP pisze:Śmierdzi mi tu tanią reklamą...
Ależ to proste

-
- Bywalec
Cześć, wiesz co to za program, prawda? ;-)MaciejWLKP pisze:Śmierdzi mi tu tanią reklamą...
Ależ to proste
Jak na danych historycznych 200 osób zarobiło? Z ciekawości...