Witam.
Mam strategie na świece japońskie(proszę się nie śmiać jest tylko do testów- strategia to dwie średnie kroczące, które na przecięciu się ich otwierają zlecenie).
Strategia działa normalnie, zlecenia wchodzą i ogólnie jest git.
Dlaczego na świecach barowy nie działa?
Średnie przecinają się i nic.
Jeżeli jest jakiś sposób to proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam
Strategia na barach, dlaczego nie działa
Re: Strategia na barach, dlaczego nie działa
Tyle odsłon było a nikt nic nie napisał, pewnie ludzie podejrzewają że ich ładujesz...
Nie ma róznicy pomiędzy wykresami z świecami japonskimi a barami.... coś kręcisz
Nie ma róznicy pomiędzy wykresami z świecami japonskimi a barami.... coś kręcisz
Nikogo nie ładuje, nie wiem co jest.
Do budowania barów używam RenkoLiveChart_v4.13. Do wykresu renko wrzucam ema 4 i 8 bez traling stop.mq4
Nie podejmuje żadnej akcji przy przecięciu.
Proszę o sprawdzenie tych plików.
Mój build nie uznaje RenkoLiveChart_v1.6.mq4 jako experta, zaś RenkoLiveChart_v3.2.mq4 uznaje za experta lecz nie wyświetla wykresu offline, pomimo tiku i info o zbudowanym wykresie barowym.
Moja platforma do testów to MT4 MBanku
Druga to MT4 FX SALT.
Pozdrawiam
-- Dodano: pt 31-10-2014, 14:31 --
Ta sama strategia na świecach japońskich działa normalnie, brak jakichkolwiek informacji o błędach w dzienniku strategii, już nie wiem co jest. Jak dwa lata temu sprawdzałem strategie na renko to wszystko działało.
Do budowania barów używam RenkoLiveChart_v4.13. Do wykresu renko wrzucam ema 4 i 8 bez traling stop.mq4
Nie podejmuje żadnej akcji przy przecięciu.
Proszę o sprawdzenie tych plików.
Mój build nie uznaje RenkoLiveChart_v1.6.mq4 jako experta, zaś RenkoLiveChart_v3.2.mq4 uznaje za experta lecz nie wyświetla wykresu offline, pomimo tiku i info o zbudowanym wykresie barowym.
Moja platforma do testów to MT4 MBanku
Druga to MT4 FX SALT.
Pozdrawiam
-- Dodano: pt 31-10-2014, 14:31 --
Ta sama strategia na świecach japońskich działa normalnie, brak jakichkolwiek informacji o błędach w dzienniku strategii, już nie wiem co jest. Jak dwa lata temu sprawdzałem strategie na renko to wszystko działało.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie znam się na Renko Bars, nieporozumienie polega na tym tym że nigdzie wcześniej nie mówiłeś o Renko Barach. samo okreslenie wykres barowy odnosi się do barów opartych na zmianie ceny w określonym okresie czasu dokładnie tak samo jak świec japonskich.
Chyba w tym roku MT4 wprowadził bardzo dużo zmian w swoim oprogramowaniu powodując że wiele wskazników starszych po prostu na nowszych MT4 nie działa. Najświeższa wersja MT4 to build 745 . Jest tu na forum wiele osób znających się na tych sprawach, ja niestety sam jestem w tych sprawach laikiem, może Dadas ci jest w stanie pomóc (mnie pomógł, dzięks)?? równiez poszperałbym na FF wśród użytkowników RENKO a jest tam ich wielu..
Pozdrawiam
Chyba w tym roku MT4 wprowadził bardzo dużo zmian w swoim oprogramowaniu powodując że wiele wskazników starszych po prostu na nowszych MT4 nie działa. Najświeższa wersja MT4 to build 745 . Jest tu na forum wiele osób znających się na tych sprawach, ja niestety sam jestem w tych sprawach laikiem, może Dadas ci jest w stanie pomóc (mnie pomógł, dzięks)?? równiez poszperałbym na FF wśród użytkowników RENKO a jest tam ich wielu..
Pozdrawiam
Jako lamer zapytam co to jest FF?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://www.forexfactory.com
kopalnia wiedzy i spamu
kopalnia wiedzy i spamu