edit :
zapomniałem dodać że nie chodzi mi o podstawy ale żeby dla średniozaawansowanego tez coś by sie znalazło
livemocha.comHubGab pisze:Witam, chciałbym się dowiedzieć czy znacie jakieś strony w Internecie w których można samemu się uczyć języków obcych? Wiem że najlepiej wyjechać do Anglii albo innego anglojęzycznego kraju ale mi chodzi żeby się pouczyć w wolnych chwilach. A jeżeli nie znacie to może macie jakieś inne pomysły na naukę języka w wolnym czasie? Jak nie chcecie robić reklamy to pozwalam spazmować moją skrzynkę
edit :
zapomniałem dodać że nie chodzi mi o podstawy ale żeby dla średniozaawansowanego tez coś by sie znalazło
Deez ain't shit dawg, won't do gud for ya. U gotta check out some movies; no polish subtits fo' shoo. Or Urbandictionary.com thatz what im talkin about. U feel me?HubGab pisze:Witam, chciałbym się dowiedzieć czy znacie jakieś strony w Internecie w których można samemu się uczyć języków obcych? Wiem że najlepiej wyjechać do Anglii albo innego anglojęzycznego kraju ale mi chodzi żeby się pouczyć w wolnych chwilach. A jeżeli nie znacie to może macie jakieś inne pomysły na naukę języka w wolnym czasie? Jak nie chcecie robić reklamy to pozwalam spazmować moją skrzynkę
edit :