hej,
Ktoś wie jak wyłączy alarmy w mt4?
jak przełączam czasookres to na okrągło wyskakuje mi alarm i komunikat.
alarmy mt4
Re: alarmy mt4
Narzędzia
Opcje
Wydarzenia i odznacz "Włącz" 

próbowałem ale jest to samo tylko bez dźwięku
to wyłącz alarm we wskaźniku który go wywołuje i już 

nie wiem o czym mówisz. wyglada to tak jak w załączniku.
Nie chce aby wyskakiwalo mi to okno za każdym przelączeniem czasu
Nie chce aby wyskakiwalo mi to okno za każdym przelączeniem czasu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Z tekstu komunikatu i wykresu(górny prawy róg) wynika, że masz zainstalowane na tym wykresie EA: "Smart Orders", który krzyczy, że coś jest nie tak , jak być powinno.
Możesz, albo zastosować się do wskazówek z komunikatów, albo usunąć ten EA z wykresu.
Możesz, albo zastosować się do wskazówek z komunikatów, albo usunąć ten EA z wykresu.
witam
moze jakis ziomek pomorze, potrzebna mi jakas prosta i szybka platforma demo która sygnalizowala by osiągnięcie danego poziomu cen dźwiękiem, najlepiej jakas uruchamiana bezposrednio w przeglądarce internetowej, kiedys było to na cms-forex, chyba moja oanda tego nie ma , pewnie mt4 i temu podobne cuda to maja ale mi potrzebne cos co nie zamuli systemu, super by było gdyby platforma wysyłała dodatkowo emaila po osiągnięciu danego ustawionego przez nas poziomu cen
moze jakis ziomek pomorze, potrzebna mi jakas prosta i szybka platforma demo która sygnalizowala by osiągnięcie danego poziomu cen dźwiękiem, najlepiej jakas uruchamiana bezposrednio w przeglądarce internetowej, kiedys było to na cms-forex, chyba moja oanda tego nie ma , pewnie mt4 i temu podobne cuda to maja ale mi potrzebne cos co nie zamuli systemu, super by było gdyby platforma wysyłała dodatkowo emaila po osiągnięciu danego ustawionego przez nas poziomu cen