szukam mentora

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
djdampca
Gaduła
Gaduła

szukam mentora

Nieprzeczytany post autor: djdampca »

tak jak w temacie szukam mentora od forex , jak ktos moze pomoc to prosze o kontakt

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Re: szukam mentora

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

jak kolega zmieni stopkę z "rynek jest moim najwiekszym przeciwnikiem"
na "ja jestem swoim największym przeciwnikiem" to będzie oznaczało że faza posiadania mentora już minęła
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

a ja szukam wrozki... :mrgreen:
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Obserwując wielu zapalczywych świeżaków widać, że wielu z nich za wszelką cenę chce odkrywać wszystko samemu, płacąc oczywiście za wszelkie błędy jak też wydłużając czas dochodzenia do pewnej wiedzy i umiejętności. Mentor to osoba, która w ma dużo większe doświadczenie, tylko czy będzie chętna się tym doświadczeniem ze swoim podopiecznym dzielić? Zwłaszcza po takim poście...
Generalnie każdy mentor pomaga podopiecznym aby osiągnąć jakieś osobiste cele. To mogą być takie niematerialne rzeczy jak satysfakcja, działanie w myśl zasady “podaj dalej”, aż po konkretne korzyści finansowe. Wszystkie te motywy są OK pod warunkiem że są od początku dla obydwu stron jasne i przez nie zaakceptowane.
Djdampca taki sposób jak tu zaprezentowałeś powala. Po pierwsze treaderowi posiadającemu odpowiednie doświadczenie i który zarabia wystarczającą ilość pieniędzy nie zależy na zawracaniu sobie gitary. Jedyne na co możesz liczyć to płatne oferty wątpliwej jakości.

PS aby optymalnie wykorzystać zasoby proponuję intensywny coaching za jedyne 8000 :568:
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

djdampca
Gaduła
Gaduła

to jak wedlug was mam poprosic o pomoc w grze?

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Na pewno nie w tak idiotyczny sposób, jak pisanie takiego tematu. Jeżeli już to ktoś by do Ciebie napisał to przez litość, a i tak szansa na to jest nikła. Na znalezienie kogoś są dużo lepsze sposoby, ale powiem Ci szczerze, że jeśli jedyne na co wpadłeś to napisanie takiego tematu to forum, to wydaje mi się, że Tobie zwyczajnie się nie należy znalezienie mentora :)

Tak czy inaczej życzę powodzenia,
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

TARKIN pisze:jak kolega zmieni stopkę z "rynek jest moim najwiekszym przeciwnikiem"
na "ja jestem swoim największym przeciwnikiem" to będzie oznaczało że faza posiadania mentora już minęła
I avatar... bo sugeruje niedojrzalosc. Zawracanie sobie gitary mentoringiem jest uzasadnione z wielu niefinansowych powodow. Podbudowa ego, potrzeba intelektualnego wyzwania czy dyskusji, wreszcie satysfakcja, ze sie komus pomoglo i wychowalo tradera. Z czasem mozna sie nawet zaprzyjaznic.

Jednakze mentora nie znajduje sie raczej przez ogloszenie na forum, a przez osobiste kontakty. Jesli nie masz kontaktow, to zacznij je tworzyc... nic nie spada samo z nieba.
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

djdampca
Gaduła
Gaduła

szukaj kontaktow dobre sobie myslales ze nie probowalem wszystko na nic nikomu sie nie chce ( niektorzy napisza 2 3 wiadomosci i dalej cisza a prosic mi sie nie chce) dlatego napisalem wprost i nie widze nic zlego w takim podejsciu czysta jasna sprawa , jak wam sie to nie podoba to moze ktorys z was mi pomoze?

-- Dodano: czw 07-02-2013, 18:07 --
Midas pisze:Na pewno nie w tak idiotyczny sposób, jak pisanie takiego tematu. Jeżeli już to ktoś by do Ciebie napisał to przez litość, a i tak szansa na to jest nikła. Na znalezienie kogoś są dużo lepsze sposoby, ale powiem Ci szczerze, że jeśli jedyne na co wpadłeś to napisanie takiego tematu to forum, to wydaje mi się, że Tobie zwyczajnie się nie należy znalezienie mentora :)

Tak czy inaczej życzę powodzenia,
Pozdrawiam
uwierz ze probowalem juz wielu rzeczy od 2 lat szukam jakiejs pomocy ale bezskutecznie i moze wkoncu ktos by napisal cos innego oprocz krytyki

-- Dodano: czw 07-02-2013, 18:10 --
zealot pisze:
TARKIN pisze:jak kolega zmieni stopkę z "rynek jest moim najwiekszym przeciwnikiem"
I avatar... bo sugeruje niedojrzalosc. Zawracanie sobie gitary mentoringiem jest uzasadnione z wielu niefinansowych powodow. Podbudowa ego, potrzeba intelektualnego wyzwania czy dyskusji, wreszcie satysfakcja, ze sie komus pomoglo i wychowalo tradera. Z czasem mozna sie nawet zaprzyjaznic.

Jednakze mentora nie znajduje sie raczej przez ogloszenie na forum, a przez osobiste kontakty. Jesli nie masz kontaktow, to zacznij je tworzyc... nic nie spada samo z nieba.
co mi pomoze jak zmienie stopke czy awatar? to nic nie zmieni w moim mysleniu ...

MostWanted
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MostWanted »

Szukasz "jakiejs pomocy" hmmm... czyli mozna to rozumiec, ze nie do konca wiesz co chcialbys sie dowiedziec od swojego mentora ?
2 lata poszukiwan to dosc dlugo ale to oznacza, ze wytrwaly jestes i to jest akurat na plus :-)

Mam nadzieje, ze przez te 2 lata rowniez cwiczyles na forexie a nie tylko poszukiwales mentora ;-)

djdampca
Gaduła
Gaduła

MostWanted pisze:Szukasz "jakiejs pomocy" hmmm... czyli mozna to rozumiec, ze nie do konca wiesz co chcialbys sie dowiedziec od swojego mentora ?
2 lata poszukiwan to dosc dlugo ale to oznacza, ze wytrwaly jestes i to jest akurat na plus :-)

Mam nadzieje, ze przez te 2 lata rowniez cwiczyles na forexie a nie tylko poszukiwales mentora ;-)
pewnie ze cwiczylem :) i wiem czego chce od swojego mentora...

Zablokowany