szukam mentora
szukam mentora
tak jak w temacie szukam mentora od forex , jak ktos moze pomoc to prosze o kontakt
Re: szukam mentora
jak kolega zmieni stopkę z "rynek jest moim najwiekszym przeciwnikiem"
na "ja jestem swoim największym przeciwnikiem" to będzie oznaczało że faza posiadania mentora już minęła
na "ja jestem swoim największym przeciwnikiem" to będzie oznaczało że faza posiadania mentora już minęła
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
a ja szukam wrozki... 

"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Obserwując wielu zapalczywych świeżaków widać, że wielu z nich za wszelką cenę chce odkrywać wszystko samemu, płacąc oczywiście za wszelkie błędy jak też wydłużając czas dochodzenia do pewnej wiedzy i umiejętności. Mentor to osoba, która w ma dużo większe doświadczenie, tylko czy będzie chętna się tym doświadczeniem ze swoim podopiecznym dzielić? Zwłaszcza po takim poście...
Generalnie każdy mentor pomaga podopiecznym aby osiągnąć jakieś osobiste cele. To mogą być takie niematerialne rzeczy jak satysfakcja, działanie w myśl zasady “podaj dalej”, aż po konkretne korzyści finansowe. Wszystkie te motywy są OK pod warunkiem że są od początku dla obydwu stron jasne i przez nie zaakceptowane.
Djdampca taki sposób jak tu zaprezentowałeś powala. Po pierwsze treaderowi posiadającemu odpowiednie doświadczenie i który zarabia wystarczającą ilość pieniędzy nie zależy na zawracaniu sobie gitary. Jedyne na co możesz liczyć to płatne oferty wątpliwej jakości.
PS aby optymalnie wykorzystać zasoby proponuję intensywny coaching za jedyne 8000
Generalnie każdy mentor pomaga podopiecznym aby osiągnąć jakieś osobiste cele. To mogą być takie niematerialne rzeczy jak satysfakcja, działanie w myśl zasady “podaj dalej”, aż po konkretne korzyści finansowe. Wszystkie te motywy są OK pod warunkiem że są od początku dla obydwu stron jasne i przez nie zaakceptowane.
Djdampca taki sposób jak tu zaprezentowałeś powala. Po pierwsze treaderowi posiadającemu odpowiednie doświadczenie i który zarabia wystarczającą ilość pieniędzy nie zależy na zawracaniu sobie gitary. Jedyne na co możesz liczyć to płatne oferty wątpliwej jakości.
PS aby optymalnie wykorzystać zasoby proponuję intensywny coaching za jedyne 8000

Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
to jak wedlug was mam poprosic o pomoc w grze?
Na pewno nie w tak idiotyczny sposób, jak pisanie takiego tematu. Jeżeli już to ktoś by do Ciebie napisał to przez litość, a i tak szansa na to jest nikła. Na znalezienie kogoś są dużo lepsze sposoby, ale powiem Ci szczerze, że jeśli jedyne na co wpadłeś to napisanie takiego tematu to forum, to wydaje mi się, że Tobie zwyczajnie się nie należy znalezienie mentora 
Tak czy inaczej życzę powodzenia,
Pozdrawiam

Pozdrawiam
I avatar... bo sugeruje niedojrzalosc. Zawracanie sobie gitary mentoringiem jest uzasadnione z wielu niefinansowych powodow. Podbudowa ego, potrzeba intelektualnego wyzwania czy dyskusji, wreszcie satysfakcja, ze sie komus pomoglo i wychowalo tradera. Z czasem mozna sie nawet zaprzyjaznic.TARKIN pisze:jak kolega zmieni stopkę z "rynek jest moim najwiekszym przeciwnikiem"
Jednakze mentora nie znajduje sie raczej przez ogloszenie na forum, a przez osobiste kontakty. Jesli nie masz kontaktow, to zacznij je tworzyc... nic nie spada samo z nieba.
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.
szukaj kontaktow dobre sobie myslales ze nie probowalem wszystko na nic nikomu sie nie chce ( niektorzy napisza 2 3 wiadomosci i dalej cisza a prosic mi sie nie chce) dlatego napisalem wprost i nie widze nic zlego w takim podejsciu czysta jasna sprawa , jak wam sie to nie podoba to moze ktorys z was mi pomoze?
-- Dodano: czw 07-02-2013, 18:07 --
-- Dodano: czw 07-02-2013, 18:10 --
-- Dodano: czw 07-02-2013, 18:07 --
uwierz ze probowalem juz wielu rzeczy od 2 lat szukam jakiejs pomocy ale bezskutecznie i moze wkoncu ktos by napisal cos innego oprocz krytykiMidas pisze:Na pewno nie w tak idiotyczny sposób, jak pisanie takiego tematu. Jeżeli już to ktoś by do Ciebie napisał to przez litość, a i tak szansa na to jest nikła. Na znalezienie kogoś są dużo lepsze sposoby, ale powiem Ci szczerze, że jeśli jedyne na co wpadłeś to napisanie takiego tematu to forum, to wydaje mi się, że Tobie zwyczajnie się nie należy znalezienie mentora
Pozdrawiam
-- Dodano: czw 07-02-2013, 18:10 --
co mi pomoze jak zmienie stopke czy awatar? to nic nie zmieni w moim mysleniu ...zealot pisze:I avatar... bo sugeruje niedojrzalosc. Zawracanie sobie gitary mentoringiem jest uzasadnione z wielu niefinansowych powodow. Podbudowa ego, potrzeba intelektualnego wyzwania czy dyskusji, wreszcie satysfakcja, ze sie komus pomoglo i wychowalo tradera. Z czasem mozna sie nawet zaprzyjaznic.TARKIN pisze:jak kolega zmieni stopkę z "rynek jest moim najwiekszym przeciwnikiem"
Jednakze mentora nie znajduje sie raczej przez ogloszenie na forum, a przez osobiste kontakty. Jesli nie masz kontaktow, to zacznij je tworzyc... nic nie spada samo z nieba.
-
- Bywalec
Szukasz "jakiejs pomocy" hmmm... czyli mozna to rozumiec, ze nie do konca wiesz co chcialbys sie dowiedziec od swojego mentora ?
2 lata poszukiwan to dosc dlugo ale to oznacza, ze wytrwaly jestes i to jest akurat na plus
Mam nadzieje, ze przez te 2 lata rowniez cwiczyles na forexie a nie tylko poszukiwales mentora ;-)
2 lata poszukiwan to dosc dlugo ale to oznacza, ze wytrwaly jestes i to jest akurat na plus

Mam nadzieje, ze przez te 2 lata rowniez cwiczyles na forexie a nie tylko poszukiwales mentora ;-)
pewnie ze cwiczylemMostWanted pisze:Szukasz "jakiejs pomocy" hmmm... czyli mozna to rozumiec, ze nie do konca wiesz co chcialbys sie dowiedziec od swojego mentora ?