zarządzanie ryzykiem inwestycji na rynku forex
zarządzanie ryzykiem inwestycji na rynku forex
zarządzanie ryzykiem inwestycji na rynku forex właśnie taki temat pracy dyplomowej mam, potrzebuję pomocy w napisaniu koncepcji/planu pracy. Jeśli macie jakieś pomysły bede wdzięczna, pozdrawiam 

Re: zarządzanie ryzykiem inwestycji na rynku forex
Gdzie takie tematy dają ciekawy jestem i na ile kompetentny jest promotor? Gra, grał, zarządza, coś wie?
Też mógłbym zlecić temat "Wpływ internetu na potencjalny przewrót w Rosji i jego wpływ na Koreę Północną"
Też mógłbym zlecić temat "Wpływ internetu na potencjalny przewrót w Rosji i jego wpływ na Koreę Północną"

Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
tak wiem, temat jest bardzo ciekawy:) i wiem że sama sobie z nim nie poradzę:(
a czy promotor gra i sie zna - nie mam pojęcia .
a czy promotor gra i sie zna - nie mam pojęcia .
Też piszę pracę na temat Forex
Poszukaj książek na ten temat mam sporo literatury mogę podać kilka pozycji jeśli chcesz 

dobre MM to tak jak wytrych do wszystkich zamkow...kasiulka pisze:zarządzanie ryzykiem inwestycji na rynku forex właśnie taki temat pracy dyplomowej mam, potrzebuję pomocy w napisaniu koncepcji/planu pracy. Jeśli macie jakieś pomysły bede wdzięczna, pozdrawiam
zycze powodzenia ....
ciekawe jak teoretyk ( promotor ) moze ocenic MM...?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Rzuć okiem na Fred Gehm "Quantitative Trading & Money Management". Dość solidne podejście, przede wszystkim oparte na statystyce i rachunku prawdopodobieństwa, więc na pewno stosowne do jakiejkolwiek pracy naukowej.kasiulka pisze:zarządzanie ryzykiem inwestycji na rynku forex właśnie taki temat pracy dyplomowej mam, potrzebuję pomocy w napisaniu koncepcji/planu pracy. Jeśli macie jakieś pomysły bede wdzięczna, pozdrawiam
Sugeruję zapomnieć o poradnikach "Dobrych Wujków" pt. "nigdy więcej niż 2%". Krążą takie miejskie legendy po necie pt. "nigdy to", "nigdy tamto"...
Podejrzewam, że gdyby promotor się nie znał to by się nie podjął tego tematu.
janusz88 poprzoszę kilka dobrych pozycji . dziekuje