Admiral Currensee

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Admiral Currensee

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

Dzięki nowej usłudze masz możliwość dołączenia się do strategii inwestycyjnej realizowanej na rachunku wybranego inwestora, a system automatycznie zajmie się powielaniem transakcji na Twoim rachunku. Wybierz swoich Trader Leaderów spośród elitarnego grona zarządzających i powierz swój rachunek Forex w ręce najlepszych inwestorów na świecie.

http://www.admiralmarkets.pl/forex/admi ... nek-forex/

ktoś próbował ? Rozwiązanie rodem z zulu trade.

W skrócie:
1. Zakładamy rachunek w AM.
2. z listy wybieramy tradera, od którego będą kopiowanie trejdy.
3. siadamy na tyłku i patrzymy jak konto puchnie :D

Jakie mam pytania. Czy mozna samemu zamknąć trejd ? Czy mogę otworzyć sobie swoją pozycję? Czy jestem tylko obserwatorem ?

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Admiral Currensee

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

coś mi to śmierdzi niezgodnością z prawem..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MkubuxK »

Wszystko jest zgodne z prawem. Tutaj nie możesz się zapisać jako leader inwestycji tylko kapitał podczepić. Admirals zaczął współpracować z currensee.com bardzo dobrą firmą z UK i od nich są wszyscy traderzy - trzeba mieć udokumentowany 6 miesięczny przebieg zyskownych inwestycji żeby aplikować.
fx-forum

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

trzeba mieć udokumentowany 6 miesięczny przebieg zyskownych inwestycji żeby aplikować.
To niskie mają wymagania, u nas na forum zz wymaga 10 lat i to pod kontrolą..... :D
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Z jednego systemu na currensee mój znajomy korzysta i jest zadowolony. Problem w tym, że on podpisał z ludźmi od danego systemu umowę i wysłał im kasę żeby wszystko działo się na ich rachunku. W przypadku kopiowania sygnałów bywa różnie z tego co mi wiadomo. Są opóźnienia, czasami coś nie przejdzie. Może to mieć ostatecznie wpływ na wynik w zależności od strategii. Zresztą wszystko jest w regulaminie tego i podobnych serwisów.

kiroszima
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: kiroszima »

Witam

Czy ktoś może korzysta z tego systemu poprzez Admiral"a??

Chrisdot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Chrisdot »

Czym to sie rozni od ZuluTrade? :)

Fiku
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fiku »

podbijam temat, nikt nic nie wie?
Mql minimal techno remix

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Widzę, że newsletter AM działa :).

No właśnie, czy ktoś obecnie z tego korzysta? Głównie interesuje mnie ew. opóźnienie w przekazywaniu sygnałów o których wspominał rayzeel. Minęło ponad pół roku od tego postu więc może coś poprawili? Tak samo jak "coś nie przejdzie" to może mieć nie wpływ na wynik ale bardzo duży wpływ na wynik ;). Bo dajmy na to nie przeszło zlecenie zamknięcia lub ustawienie SL przed danymi - wtedy jesteśmy w czarnej D.
Jest tam jakiś mechanizm, który pozwala "odłączyć" się od dostawcy przy danym progu straty?
To co jest fajne to wyfiltrowani traderzy, chociaż brakuje mi w zestawieniu, przynajmniej tym ogólnym, maksymalnego obsunięcia kapitału. Jednak wyniki wyglądają stabilnie i realnie więc może warto się bardziej zainteresować...
daromanchester pisze: To niskie mają wymagania, u nas na forum zz wymaga 10 lat i to pod kontrolą..... :D
:D:D:D
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Fx1234
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fx1234 »

To może ktoś poda najlepszych w rankingu?????

ODPOWIEDZ