Witacie,
Nadszedł moment w którym możemy się wreszcie pochwalić naszym nowym produktem. Odpaliliśmy właśnie w pełni autorski serwis służący umożliwiający elektroniczny zakup i sprzedaż instrumentów finansowych rozliczanych przez dostawę waluty. Taka wymiana walut bez pośrednictwa banków ani kantorów - warunki mamy bardzo ciekawe i zrobimy wszystko, aby zawsze takie były.
GOCash - bo o nim mowa, to profesjonalna i już w pełni funkcjonalna aplikacja - jak to działa i co można, w skrócie:
- działanie24h na dobę, 7 dni w tygodniu
- waluty podlegające wymianie: USD, EUR, GBP oraz CHF, płacąc za nie w złotówkach
- wymiana i rozliczenie transakcji w trybie online po najkorzystniejszych dostępnych cenach rynkowych
Konkrety co do warunków w tabeli opłat i prowizji.
Mamy też super ofertę dla wszystkich posiadających kredyty w walucie. Dzięki planerowi kredytowemu istnieje możliwość ustawienia automatycznych, cyklicznych transakcji wraz z przelewami na rachunek bankowy.
Można poklikać, zarejestrować się, mamy nadzieję że również dla Was GOCash okaże się ciekawy. Wszelkie uwagi mile widziane.
GOCash.pl - wymiana z fizyczną dostawą
Już mówię:perezes pisze:Witam,
czy bezpłatne przelewy oznaczają brak kosztów przelewów wychodzących i przychodzących?
Jak jest kwota minimalnej transakcji?
Czy można ustawić zlecenie oczekujące?
1. My nie kasujemy Cię nigdy. Jeśli już kiedykolwiek zdarzy się sytuacja z jakimiś prowizjami, to zawsze będzie to prowizja Twojego banku (np. niektóre banki pobierają opłaty za przelewy - najczęściej walutowe)
2. Minimalna kwota transakcji wynosi 100 jednostek
3. Zlecenie oczekujące - tak właśnie działa planer kredytowy - polecam filmik na stronie GOCashu
Takperezes pisze:Czy Pan Forex chce wykończyć kantory?

Również tak. W perspektywie planujemy wprowadzić zdecydowaną, jeśli nie wszystkie polskie banki.perezes pisze:Czy będzie dodany Alior Bank, po ostatnich reklamach wszyscy zakładają tam konta?
Dziękiperezes pisze:Gratuluję za dobry pomysł.

Bardzo ciekawy produkt
. Były już walutomaty i inne cudeńka ale nie darmowe oraz z ograniczoną płynnością.
W skrócie: mogę sobie za darmo (nie licząc kosztu przelewu) wymienić dowolną ilość waluty po kursie forexowym (lub zbliżonym) w obie strony?
Dodano po 2 minutach:
Chodzi mi głównie o to czy mogę sobie bez problemu wymienić nagle 30 000 USD na PLN
.

W skrócie: mogę sobie za darmo (nie licząc kosztu przelewu) wymienić dowolną ilość waluty po kursie forexowym (lub zbliżonym) w obie strony?
Dodano po 2 minutach:
Chodzi mi głównie o to czy mogę sobie bez problemu wymienić nagle 30 000 USD na PLN

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki po raz kolejny, to miłe. Odpowiadając na pytanie: dokładnie tak, możesz sobie w dowolnym momencie wymienić choćby i 30,000 USD na PLN bez czekania, natychmiastowo i po kursie forexowym.raposo pisze:Bardzo ciekawy produkt. Były już walutomaty i inne cudeńka ale nie darmowe oraz z ograniczoną płynnością.
Chodzi mi głównie o to czy mogę sobie bez problemu wymienić nagle 30 000 USD na PLN.
Nie, u nas wymieniasz ustawiając czas transakcji, a nie poziom ceny. Takie rzeczy to czysty Forex i platformy transakcyjne. GOCash to walutowa rewolucja dla mas, poprzez stronę internetową.raposo pisze:Chodzi mi o zlecenie oczekujące typu buy limit, żeby kupić na dołku. Czy jest/będzie to dostępne?
Oczywiście mam nadzieję że w poprzedniej wypowiedzi o kantorach wyczuliście nutkę ironii... Tworząc GOCash dajemy po prostu Klientom możliwość wyboru między transakcją z kantorem, nie nadzorowanym przez KNF, bez systemu rekompensat, bez żadnej umowy, a domem maklerskim - nadzorowanym przez KNF, z systemem rekompensat, z Umową określającą prawa Klienta i obowiązki brokera zgodnie z dyrektywą chroniącą interesy klientów MIFiD, ze Specyfikacją określającą spready, z pełnym Regulaminem no i co najważniejsze - z najlepszymi warunkami transakcyjnymi.
W GOCash można kupić/sprzedać już 100 CHF ze stałym spreadem 4 grosze w godz. 8.00 - 20.00, dodatkowo w nocy i w weekendy 24/7 (w nocy i weekend - wiadomo - trochę szersze spready, ale taki jest rynek - dajemy handel, kiedy rynek jest albo mało płynny w nocy, albo w ogóle nie pracuje w weekendy). U nas płynność jest nieograniczona - mamy narzędzie i technologię - robicie co chcecie i kiedy chcecie.
Dla większych transakcji mamy spready już 2,4 grosza… Wybór pozostawiamy naszym Klientom i mamy nadzieję, że nowa oferta im się spodoba

Ok, wszystko jasne.GO4X pisze:Dzięki po raz kolejny, to miłe. Odpowiadając na pytanie: dokładnie tak, możesz sobie w dowolnym momencie wymienić choćby i 30,000 USD na PLN bez czekania, natychmiastowo i po kursie forexowym.
Co prawda drugi cytat to już nie mój...

Większych tzn ile?GO4X pisze:Dla większych transakcji mamy spready już 2,4 grosza… Wybór pozostawiamy naszym Klientom i mamy nadzieję, że nowa oferta im się spodoba
2,4-3 gr przy dużych kwotach (8-10 tyś jednostek) to oferta konkurencyjna dla Aliora i ich Autodealingu. Plus jednak taki, że nie ma opłaty miesięcznej za używanie. Wada - ewentualne koszty przelewów.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Szczegóły masz w specyfikacji, linkuję tutaj, aby każdy miał łatwy dostęp: http://www.gocash.pl/pobierz/docs,specy ... sowych.pdfraposo pisze:Większych tzn ile?
2,4-3 gr przy dużych kwotach (8-10 tyś jednostek) to oferta konkurencyjna dla Aliora i ich Autodealingu. Plus jednak taki, że nie ma opłaty miesięcznej za używanie. Wada - ewentualne koszty przelewów.
Zerknij, zobaczysz jak to wygląda przy większych wolumenach. Nie mamy 2-4 groszy. Mamy nawet 1 grosz spreadu powyżej 40k jednostek

Nie wiem jak to za bardzo wygląda we wspomnianym banku, ale nasz produkt jest dla każdego, bezpłatnie, bez kosztów za prowadzenie. Opłat za przelewy też nie ma - o tym już pisałem. Jedyną opłatą jaką możesz (ale nie musisz) ponieść jest to, co ściągnie z Ciebie Twój bank - na to już wpływu nie mamy. Ty tak.
Przeoczyłem to. Dzięki - teraz wszystko jest jasneGO4X pisze:Szczegóły masz w specyfikacji, linkuję tutaj, aby każdy miał łatwy dostęp: http://www.gocash.pl/pobierz/docs,specy ... sowych.pdf

Tam to 7-8 zł miesięcznie niezależnie czy używasz czy nie. Punkt dla WasGO4X pisze:Nie wiem jak to za bardzo wygląda we wspomnianym banku

I o tym właśnie mówię. Nie wszystkie banki macie jeszcze w ofercie więc trzeba brać i to pod uwagę. Jeśli będą wszystkie najbardziej popularne to problem rozwiąże się samGO4X pisze:Opłat za przelewy też nie ma - o tym już pisałem. Jedyną opłatą jaką możesz (ale nie musisz) ponieść jest to, co ściągnie z Ciebie Twój bank

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu