Witam
Poszukuje konta tak jak w temacie, 0,01, lewar 1:500 i wplata/wyplata z paypala, mt4
Ma ktos jakas opinie, lub wie gdzie znajde takie konto?
jak narazie udalo mi sie znalezc konta ktore maja 0,01 i 1:500 ale nie ma paypala (zalezy mi na paypalu bo mam tam troche $ ulokowanych)
Potrzebuje konto do nastepnego etapu tzn gry na real, a nie chce angazowac sie w duze depo na poczatek (do gry na 0,1)
ps. mialem nadzieje ze sprawe zalatwi oanda, jednak w europie nie ma mozliwosci wplaty paypalem.
Konto micro - 0,01, 1:500, paypal
- Rocendroll
- Stały bywalec
http://akademiaforex.com/index.php/rank ... row-forex/
nr. 6 fxclearing
ale weź też pod uwagę ocenę brokera , czy dźwignia musowo musi być 1:500 ?
nr. 6 fxclearing

ale weź też pod uwagę ocenę brokera , czy dźwignia musowo musi być 1:500 ?
wlasnie po przegladnieciu tego rankingu zwatpilem lekko i zadalem tutaj pytanie 
dzwignia nie musi byc musowo 1:500, raczej chodzi mi o to ktory z brokerow nie dyma na micro (o ile taki istnieje) ma mt4 i paypala.
co do rankingu to widac jasno ze np roboforex jest na pierwszym miejscu bo promowany jest jego program partnerski

dzwignia nie musi byc musowo 1:500, raczej chodzi mi o to ktory z brokerow nie dyma na micro (o ile taki istnieje) ma mt4 i paypala.
co do rankingu to widac jasno ze np roboforex jest na pierwszym miejscu bo promowany jest jego program partnerski
Oj ten ranking też nawet koło dobrego nie stał...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu