A więc ja zapraszam te osoby lub kogokolwiek innego by je pokazał. Bo ja oddam wszystkie pieniądze jakie mam by je poznać

Bo w szybkim tempie odrobie to co oddałem z nawiązką

No to pokaż z zdefiniowanym SL i TP 8 udanych tradów na 10. I nawet ułatwie zadanie. Juz nie będę wymagał by TP>SL ale juz warunek SL=TP w zupełności wystarczyninjaproject pisze: ↑22 lut 2021, 12:36Masz tu, poznawaj:
http://thepatternsite.com/index.html
PS. Za darmo...
Dlaczego ja mam za ciebie robotę wykonywać?Cblondyn pisze: ↑22 lut 2021, 12:42No to pokaż z zdefiniowanym SL i TP 8 udanych tradów na 10. I nawet ułatwie zadanie. Juz nie będę wymagał by TP>SL ale juz warunek SL=TP w zupełności wystarczyłninjaproject pisze: ↑22 lut 2021, 12:36Masz tu, poznawaj:
PS. Za darmo...![]()
Nawet nie chce mi sie tracic czasu na bełkot jakiegoś pseudotradera.ninjaproject pisze: ↑22 lut 2021, 12:44Dlaczego ja mam za ciebie robotę wykonywać?Cblondyn pisze: ↑22 lut 2021, 12:42No to pokaż z zdefiniowanym SL i TP 8 udanych tradów na 10. I nawet ułatwie zadanie. Juz nie będę wymagał by TP>SL ale juz warunek SL=TP w zupełności wystarczyłninjaproject pisze: ↑22 lut 2021, 12:36Masz tu, poznawaj:
PS. Za darmo...![]()
Nie nauczyłeś się angielskiego i nie chce ci się poświęcać czasu na dogłębną analizę statystyk, które za ciebie wykonał Bulkowski?
Jeżeli wybierasz bycie notorycznym chamem, to wszelka dyskusja z tobą mija się z celem.Cblondyn pisze: ↑22 lut 2021, 12:48Nawet nie chce mi sie tracic czasu na bełkot jakiegoś pseudotradera.ninjaproject pisze: ↑22 lut 2021, 12:44Dlaczego ja mam za ciebie robotę wykonywać?
Nie nauczyłeś się angielskiego i nie chce ci się poświęcać czasu na dogłębną analizę statystyk, które za ciebie wykonał Bulkowski?
Niejaki All Brooks (pewnie niejeden o nim słyszał) z którym sie całkowicie zgadzam mówił, że max. skuteczność dowolnego setupu nie przekracza 60%. I statystyki to potwierdzają.
Jestem chamem bo pokazuje cudzą ignorancje i brak znajomości podstaw matematyki? Zgoda niech będzieninjaproject pisze: ↑22 lut 2021, 12:51
Jeżeli wybierasz bycie notorycznym chamem, to wszelka dyskusja z tobą mija się z celem.
Chciałem ci coś podpowiedzieć, ale widzę, że nie warto.
Wykonaj własną robotę i przestań pierdolić głupoty!
Jesteś chamem, ponieważ używasz chamskich insynuacji.Cblondyn pisze: ↑22 lut 2021, 12:53Jestem chamem bo pokazuje cudzą ignorancje i brak znajomości podstaw matematyki? Zgoda niech będzieninjaproject pisze: ↑22 lut 2021, 12:51
Jeżeli wybierasz bycie notorycznym chamem, to wszelka dyskusja z tobą mija się z celem.
Chciałem ci coś podpowiedzieć, ale widzę, że nie warto.
Wykonaj własną robotę i przestań pierdolić głupoty!![]()
Temat bardzo dobry i prawdopodobnie w dobrym miejscu.Mogę jedynie się domyśleć w jakim celu to robi autor.Cblondyn pisze: ↑22 lut 2021, 12:30Żeby nie zaaśmiecać cudzego wątku postanowiłem stworzyć osobny. Jak nietrudno sie domyślić, temat dotyczy skuteczności setupów. W jednym z wątków padła deklaracja o istnieniu setupów o skuteczności 80% i więcej.
A więc ja zapraszam te osoby lub kogokolwiek innego by je pokazał. Bo ja oddam wszystkie pieniądze jakie mam by je poznać
Bo w szybkim tempie odrobie to co oddałem z nawiązką![]()