DayTrading: Piątek 17.08.2018
Re: DayTrading: Piątek 17.08.2018
Czy tylko ja wpadam w przerazenie kiedy ide zagotowac wode na pierogi i widze jak kot zaczyna lazic po laptopie z otwarta platforma+?? 

I take profit.
- Bartomierz
- Pasjonat
Koty mają dobry refleks, więc kto wie, może coś z tego byćThunder pisze:Czy tylko ja wpadam w przerazenie kiedy ide zagotowac wode na pierogi i widze jak kot zaczyna lazic po laptopie z otwarta platforma+??

BBHMM 

myślicie że inteligentny Delfin to najlepszy trader, czujący fale? 

Oj, nie tylko TyBartomierz pisze:Koty mają dobry refleks, więc kto wie, może coś z tego byćThunder pisze:Czy tylko ja wpadam w przerazenie kiedy ide zagotowac wode na pierogi i widze jak kot zaczyna lazic po laptopie z otwarta platforma+??

Tylko że u mnie to smutne doświadczenie życiowe jest, na srebrze

I byłoby, czas pokazał że mój kot miał fantastyczne wejście ale nie dałam mu szansy, niestety.

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
- Bartomierz
- Pasjonat
Czy kot sam wybrał sobie instrument?Anomalia pisze:Oj, nie tylko TyBartomierz pisze:Koty mają dobry refleks, więc kto wie, może coś z tego byćThunder pisze:Czy tylko ja wpadam w przerazenie kiedy ide zagotowac wode na pierogi i widze jak kot zaczyna lazic po laptopie z otwarta platforma+??![]()
Tylko że u mnie to smutne doświadczenie życiowe jest, na srebrze![]()
I byłoby, czas pokazał że mój kot miał fantastyczne wejście ale nie dałam mu szansy, niestety.
BBHMM 

Ujek może dzisiaj fedrować głębokopr7emo pisze:chyba ta moja eLka usdjpy zostanie na weekend
The only way is up
Proszę, nie rozgrzebujmy ranBartomierz pisze:Czy kot sam wybrał sobie instrument?

A na serio - tak, kot otworzył mi pozycję, na srebrze, nigdy na tym nie grałam i nie będę grała. Sell, 11 lipca między 20 a 21 - na samym minimum.
Trzeba było uwierzyć w czarnego kota

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
Anomalia pisze:Proszę, nie rozgrzebujmy ranBartomierz pisze:Czy kot sam wybrał sobie instrument?![]()
![]()
A na serio - tak, kot otworzył mi pozycję, na srebrze, nigdy na tym nie grałam i nie będę grała. Sell, 11 lipca między 20 a 21 - na samym minimum.
Trzeba było uwierzyć w czarnego kota![]()
Kot jak to kot, wiadomo, gral Whiskas/USD

I take profit.
Dax.
Buy limit ustawic na 12125... czy inaczej ?
Buy limit ustawic na 12125... czy inaczej ?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.