Mogłaś znaleźć z tuzin raportów z lewackich organizacji, które próbują przekonać w sposób urągający ludzkiej inteligencji że potrzebujemy imigrantów. Ja wrzuciłem mnóstwo statystyk a doczepiłaś się jednej danej i wydumałaś sobie coś tam co nie trzyma się kupy. Pominęłaś sobie dane o gigantycznym wzroście gwałtów w ES. Przez 6 stron 3 osoby nie podały żadnej danej/linku który by przemawiał na korzyść forsowanej przez Was tezy.
Skoro wszyscy jesteście tak mocno "pro europejscy" to dlaczego nie korzystacie z gotowych danych z UK, Irlandii, Danii, Norwegii, Włoch, Grecji, Portugali, Niemiec, Szwecji. Gdzie widać jak oddziałują imigranci na społeczeństwo i ekonomię poszczególnych krajów. Żadne z Was nie nazwało płaskoziemcom premiera Szwecji, który powiedział STOP i chce wyeksportować problem ze swojego kraju.
Niestety że nie macie argumentów, które by udowodniły że imigracja jest korzystna po doświadczeniach w EU. Żyjecie sobie w bańce informacyjnej wyznaczanej przez polskie media. I też to rozumiem bo aby dotrzeć do sensownych danych trzeba się wysilić. Napisałem kto podał dane ze Zjednoczonego Królestwa, jak się wysilisz to znajdziesz. A obracanie kota ogonem to spróbuj z Cbl albo zamordystą Meta Komuchem.