Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

SBtqGb3HyOnyl8hm.jpg
RdjbyhCD8RftV1C7.jpg
QH9TajkmdcMAjABv.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

tvn-przed-15-10-2023-imigranci-to-kobiety-i-dzieci-po-wyborach-to-dywersanci-putina.jpg
SzbKJXHAslAmYzz1.jpg

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Co do tych gwałtów i pobić to w Polsce sprawa jest zupełnie inna niz podają statystyki. Bo wiele kobiet tych faktów nie zglasza bo kieckowi i rodzina twierdzą, że to norma i "wola boska". Juz nie wspomne o tych orgiach homo na parafiach o których ostatnio głośno. O pedofilach w koloratkach to wie dzisiaj każdy Polak. A więc nie manipuluj danymi bo w każdym kraju znajdą się zwyrole. Nawet ci co chodzą codziennie do kościoła i siedzą w pierwszej ławce. Ile ostatnio było śmiertelnych pobić dzieci? A o ilu jeszcze nie wiemy?

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

SEROL666 pisze:
22 wrz 2024, 22:32
Wybacz gdyż dla mnie wszystko jest ważne kto, co, gdzie i o kim pisze. Tak mam. Mam nadzieję że się nie obraziłeś. Jestem przeczulony co do dziennikarzy gdyż ta ich "niezależność", o którą tak zaciekle walczą zależy niestety aktualnie od miejsca w którym pracują i kto im płaci. Nie chcę tu uogólniać, być może są jeszcze dziennikarze wysokiej klasy.
Kiedyś słuchałem panelu niezależnych dziennikarzy, którzy opowiadali o miedzy innymi o dziennikarzach śledczych..... , krótko skwitowali.... ostatnie 30 lat takiego dziennikarstwa śledczego to pisanie artykułów na "zamówienie' z materiałami dostarczonymi przez służby specjalne. Często niszcząc czyjeś życia.
Nie obrażam się mam duże poczucie humoru ale wiem że to, co boli (lub boli), często uczy.
Istnieją dwa rodzaje patrzenia na codzienność (życie): prawdziwa (jasna) i ciemna (niejasna).
W życiu ( polityka, dziennikarstwo ) ,są rzeczy znane i nieznane, a pomiędzy nimi są drzwi.
i najważniejsze :Kiedy się nie śmiejesz, niczego się nie nauczysz. :!: :!: :d

Awatar użytkownika
IntrovertedTiger
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger »

https://www.myfxbook.com/members/IntrovertedTiger/introvertedtiger/11292258]Obrazek

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Cblondyn pisze:
23 wrz 2024, 09:30
Co do tych gwałtów i pobić to w Polsce sprawa jest zupełnie inna niz podają statystyki. Bo wiele kobiet tych faktów nie zglasza bo kieckowi i rodzina twierdzą, że to norma i "wola boska". Juz nie wspomne o tych orgiach homo na parafiach o których ostatnio głośno. O pedofilach w koloratkach to wie dzisiaj każdy Polak. A więc nie manipuluj danymi bo w każdym kraju znajdą się zwyrole. Nawet ci co chodzą codziennie do kościoła i siedzą w pierwszej ławce. Ile ostatnio było śmiertelnych pobić dzieci? A o ilu jeszcze nie wiemy?
Kto manipuluje danymi ?? Na pewno media a praktycznie google cenzuruje temat migrantów, zamieszek w UK. Nasze media o wybrykach zwyroli z importu milczą jak zaklęte. To to jeszcze:
https://www.safetydetectives.com/blog/w ... -research/
Polska na 2 miejscu pod względem bezpieczeństwa dla kobiet. Skoro z sutanną sobie nie możemy poradzić to trzeba zatrzymać jeszcze większy problem bo staniemy przed takimi problemami jak kraje które przyjeły inżynierów. Zobacz kto finansuje Trzaskuna:
458224033_1723625238386952_1475281751960157615_n.jpg
OS Fundation to bodajże jedno z największych biur podróży dla lekarzy i inżynierów ze swoimi dużymi wpływami w parlamencie EU. Więc jak wygra to zgodzi się na każdą cyfrę.
A podawanie że potrzebujemy imigrantów do pracy to bujda. Najświeższy raport zrobiła sobie Holandia i wychodzi jej że koszty socjalu są znacznie większe od korzyści i co gorsza mają tendencję rosnącą.
Norwegia i Szwecja próbuje się pozbyć imigrantów płacąc im. My póki co możemy to zrobić bez kosztów. Znając życie Polacy obudzą się jak będzie za późno.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

"Norweski lewicowy polityk Karsten Nordal Hauken...." - 100% Lewak
To jest właśnie TVN i jego poziom. Jak przekaz ma nieść ten artykuł.... .

Hary
Gaduła
Gaduła

Sytuacja w polityce a co za tym idzie dziennikarstwo w Polsce wygląda jak sytuacja trzech wielkich religii monoteistycznych:
auto, w którym kierowcą jest Żyd, pasażerem chrześcijanin, a w bagażniku muzułmanin.
I wybacz mi proszę, lecz te obrazki które tutaj pokazujesz są jak kogut, który myślał, że słońce wzeszło tylko po to, by usłyszeć jego pianie. :!:

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Hary pisze:
24 wrz 2024, 09:22
Sytuacja w polityce a co za tym idzie dziennikarstwo w Polsce wygląda jak sytuacja trzech wielkich religii monoteistycznych:
auto, w którym kierowcą jest Żyd, pasażerem chrześcijanin, a w bagażniku muzułmanin.
I wybacz mi proszę, lecz te obrazki które tutaj pokazujesz są jak kogut, który myślał, że słońce wzeszło tylko po to, by usłyszeć jego pianie. :!:
Już można Ci śmiało zarzucić antysemityzm :lol:
Co do drugiego porównania to chyba nie śledzisz pewnych spraw na bieżąco a może wyznajesz regułę w życiu "hakuna matata". Ale ktoś wkłada bardzo dużo wysiłku w to aby powyższe memy zaistniały i gwarantuje Ci że mają swój cel. Dziwne rzeczy się dzieją. Tak może od myślników:
1. Słyszałeś o "długim marszu przez instytucje" ?
2. Dlaczego pod płaszczykiem troski o konsumenta wprowadzana jest cenzura. Elon Musk powiedział że dostał ofertę od komisji europejskiej na cenzurowanie na swojej platformie "X"
3. Ursula von der Leyen w nie tak dawnym przemówieniu odwołała się do Altiero Spinelliego (nie raz z resztą) a nasi europarlamentarzyści należą do do grupy Altiero Spinelliego w europarlamencie ! WTF ??
4. Radzę sprawdzić życiorysy wielu ludzi na stanowiskach w UE - można się zdziwić jakie mają "intelektualne" pochodzenie
5. Dlaczego są procedowanie takie projekty.... z karami więzienia za ujawnienie orientacji seksualnej ??
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kontrow ... ji/e5m6n55
6. Dlaczego w Niemczech od 1 listopada można dostać karę za zwrócenie się do osoby trans "złym zaimkiem":
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/ ... by-tr.html
7. Niemcy ściągną - warum ????? - ekstra 250K Kenijskich "specjalistów" - TVN nie ma litości jeżeli chodzi o propagandę:
https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/niemc ... -st8086492

Do wczoraj nie wiedziałem o istnieniu tej pani - info z klona "wybiórczej" - i znów pytanie dlaczego coś takiego jest promowane ?
WLCoZn9vuY78vQvk.jpg
Ktoś zna odpowiedzi ??

Hary
Gaduła
Gaduła

Większość ludzi nigdy nie nauczyła się, że jednym z najważniejszych celów w życiu jest czerpanie z tego przyjemności.
Jeżeli poszukiwanie tego typu wiadomości sprawia ci przyjemność i to twój cel w tym życiu.........to:
Mój kot zna odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania lecz łobuziak nie ma ochoty dzielić się z nikim tym sekretem.
ps.
Gdyby w dzisiejszym świecie istniała wielka liczba ludzi, którzy bardziej pragnęliby własnego szczęścia niż nieszczęścia innych, za kilka lat mielibyśmy raj.
.......Bertrand Russell

wybacz EOT :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ