SBtqGb3HyOnyl8hm.jpg
RdjbyhCD8RftV1C7.jpg
QH9TajkmdcMAjABv.jpg
Nie obrażam się mam duże poczucie humoru ale wiem że to, co boli (lub boli), często uczy.SEROL666 pisze: ↑22 wrz 2024, 22:32Wybacz gdyż dla mnie wszystko jest ważne kto, co, gdzie i o kim pisze. Tak mam. Mam nadzieję że się nie obraziłeś. Jestem przeczulony co do dziennikarzy gdyż ta ich "niezależność", o którą tak zaciekle walczą zależy niestety aktualnie od miejsca w którym pracują i kto im płaci. Nie chcę tu uogólniać, być może są jeszcze dziennikarze wysokiej klasy.
Kiedyś słuchałem panelu niezależnych dziennikarzy, którzy opowiadali o miedzy innymi o dziennikarzach śledczych..... , krótko skwitowali.... ostatnie 30 lat takiego dziennikarstwa śledczego to pisanie artykułów na "zamówienie' z materiałami dostarczonymi przez służby specjalne. Często niszcząc czyjeś życia.
Kto manipuluje danymi ?? Na pewno media a praktycznie google cenzuruje temat migrantów, zamieszek w UK. Nasze media o wybrykach zwyroli z importu milczą jak zaklęte. To to jeszcze:Cblondyn pisze: ↑23 wrz 2024, 09:30Co do tych gwałtów i pobić to w Polsce sprawa jest zupełnie inna niz podają statystyki. Bo wiele kobiet tych faktów nie zglasza bo kieckowi i rodzina twierdzą, że to norma i "wola boska". Juz nie wspomne o tych orgiach homo na parafiach o których ostatnio głośno. O pedofilach w koloratkach to wie dzisiaj każdy Polak. A więc nie manipuluj danymi bo w każdym kraju znajdą się zwyrole. Nawet ci co chodzą codziennie do kościoła i siedzą w pierwszej ławce. Ile ostatnio było śmiertelnych pobić dzieci? A o ilu jeszcze nie wiemy?
"Norweski lewicowy polityk Karsten Nordal Hauken...." - 100% Lewak
Już można Ci śmiało zarzucić antysemityzmHary pisze: ↑24 wrz 2024, 09:22Sytuacja w polityce a co za tym idzie dziennikarstwo w Polsce wygląda jak sytuacja trzech wielkich religii monoteistycznych:
auto, w którym kierowcą jest Żyd, pasażerem chrześcijanin, a w bagażniku muzułmanin.
I wybacz mi proszę, lecz te obrazki które tutaj pokazujesz są jak kogut, który myślał, że słońce wzeszło tylko po to, by usłyszeć jego pianie.![]()