ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Bo każdy chce być tym który ma racje, o ile na ulicy czy w życiu szybko odróżnimy kogoś kto majaczy o tyle na forum każdy może udawać ze jest kimś innym niż w rzeczywistości, a nawet jak złapiesz za rękę ze coś jest nie tak,( patrz przekład baxa z DT albo serola tutaj ) to i tak może dalej na upartego pisać swoje. Dołączy tutaj 10 latek i też będzie mógł sie wymądrzać na równi z równym z 40-50 latkiem o finansach i prowadzić wielotygodniowe dyskusje. Tego nie ogarniasz a to powoduje większość gównoburzy, w realnym świecie gdybyś widział inwestora z sukcesami kłócącego się z 15 latkiem lub pracownikiem etatowym który nie zmienił pracy od 20 lat i ma depo 1000 zl od 10 lat o to jak poprawnie inwestować to tylko byś parsknął śmiechem.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Dzień dobry :d Takie coś dostałem:

Udzielone ostrzeżenia

Wysłano: 01 wrz 2024, 10:45
Od: Administrator
Odbiorca: zakaven
To jest ostrzeżenie udzielone przez moderatora lub administratora forum:

To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem: viewtopic.php?f=2&p=1058314#p1058314. "A i jeszcze przyjebię loserowi, bo chyba od tego forexu w głowie mu się popierdoliło."

Nie sprawdzałem dokładnie ale większość, bądź wszystkie moje posty odnoszące się do Serola zostały usunięte. Dlaczego się pytam :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

I jeszcze takie :lol:

Udzielone ostrzeżenia

Wysłano: 01 wrz 2024, 10:47

To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem: viewtopic.php?f=2&p=1058330#p1058330. "którvey przyłapany na gejowskiej imprezie pierwszy spierdalał po rynnie."

I tego nie rozumiem, gdyż administrator nie wyjaśnił czy nie stosowne jest słowo "gejowskiej" czy też "spierdalał"...a nie, napewno chodziło o "który" które źle napisałem :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

I jeszcze takie :lol:

Udzielone ostrzeżenia

Wysłano: 01 wrz 2024, 10:47

To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem: viewtopic.php?f=2&p=1058330#p1058330. "którvey przyłapany na gejowskiej imprezie pierwszy spierdalał po rynnie."

I tego nie rozumiem, gdyż administrator nie wyjaśnił czy niestosowne jest słowo "gejowskiej" czy też "spierdalał"...a nie, napewno chodziło o "który" które źle napisałem :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Dobra, już to pisałem kiedyś ale napiszę jeszcze raz. To forum to kopalnia doświadczeń, można naprawdę skorzystać. Trzeba tylko wszystko cedzić swoim sitem, umieć odróżnić ziarna od plew :)

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Anomalia pisze:
30 sie 2024, 15:56
Wdzięk, uroda, duże niebieskie oczy i długie nogi :idea:

Nieźle, a jak z cyckami? :lol:

Wg mnie fx nie wymaga dużego intelektu, a wręcz przeciwnie - jego duża ilość tylko komplikuje proste sprawy.
Oczywiście podstawy - wiadomo - ogarnąć trzeba, ale dalsza droga to bieg indywidualny z wykorzystaniem przewag indywidualnych. Każdy musi znaleźć drogę najlepszą dla siebie.

Nic nie trzeba dodać :D

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Teorię mamy za sobą. Czas na praktykę zatem zapraszam do sprawdzenia swoich teorii w praktyce na kontach realnych bądź demo. Niech rynek rozsądzi kto ma rację. Bez żadnych ograniczeń co do czasu, wielkości depo i instrumentów. Ja oczywiście będę się trzymał walut. Wracam jakoś w początkach października.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

SEROL666 pisze:
13 wrz 2024, 02:18
Teorię mamy za sobą. Czas na praktykę zatem zapraszam do sprawdzenia swoich teorii w praktyce na kontach realnych bądź demo. Niech rynek rozsądzi kto ma rację. Bez żadnych ograniczeń co do czasu, wielkości depo i instrumentów. Ja oczywiście będę się trzymał walut. Wracam jakoś w początkach października.
Dawaj myfxbook i pokaz nam jak sie to robi ;)

ODPOWIEDZ