Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
Blondyn mundrolu a ty to gdzie siedzisz? Z Katedry Jagiellońskiej te farmazony wklejasz
? Raczej nie na 100% wypisujesz te bzdury ze swojego małego zapierdzianego pokoiku w małej chałupce umiejscowionej na działaczce zabranej po wojnie żydom .
Skoro heheszki na temat miejsca zamieszkania mamy już za sobą
To kilka słów na temat twoich wypaczonych wypocin, Niemcy nas nie napadną bo ich armia jestem w rozsypce nawet 2% składki w NATO nie płacąc zresztą posługują się metodami politycznej ekspansji. UE nie morduje nas tylko naszą gospodarkę wszelkimi dyrektywami
Komisarzami którym właściwie kto dał władze? Nie przypominam sobie byśmy ich wybierali w demokratycznych wyborach . Czemu energia w UE jest taka droga? ,A temu że jakiś kretyn z Brukseli wymyślił sobie że każdy zakład za emisję tony CO2 będzie płacił opłatę aktualna cena za tonę ETS to 90 euro każda elektrownia musi tyle płacić jeśli chce produkować energię oczywiście ten koszt jest przezucany na odbiorcę końcowego czyli ciebie. Gospodarki Chinoli Hindusów Murzynòw takich opłat nie mają w dupie mają emisję CO2 cały czas powstają u nich nowe elektrownie węglowe, UE sama niszczy swoją gospodarkę ograniczając jej konkurencyjność sztucznymi opłatami.
Komisarzami którym właściwie kto dał władze? Nie przypominam sobie byśmy ich wybierali w demokratycznych wyborach . Czemu energia w UE jest taka droga? ,A temu że jakiś kretyn z Brukseli wymyślił sobie że każdy zakład za emisję tony CO2 będzie płacił opłatę aktualna cena za tonę ETS to 90 euro każda elektrownia musi tyle płacić jeśli chce produkować energię oczywiście ten koszt jest przezucany na odbiorcę końcowego czyli ciebie. Gospodarki Chinoli Hindusów Murzynòw takich opłat nie mają w dupie mają emisję CO2 cały czas powstają u nich nowe elektrownie węglowe, UE sama niszczy swoją gospodarkę ograniczając jej konkurencyjność sztucznymi opłatami.
Kurwa, lubię to

Nie mniej, ni więcej chciałem zauważyć pozytywną zmianę u użytkownika ninjaprojekt. Moim zdaniem gość jest kumaty. I tak jak do tej pory, nie potrafił albo nie chciał przekazać swojej wiedzy i doświadczenia, tak teraz mam wrażenie że się to zmienia...Nie wiem czy wreszcie go ktoś wydymał, czy koleś jest na ostatniej prostej. Powiem tak, ninja tak trzymaj...bo pokora to cecha królów a milczenie przystoi mędrcom a co dopiero głupcom. Kocham Was

Ad absurdum. Tak sobie właśnie czytam jak to Andrzej Domagała, właściciel Gościńca w Czuszowie organizował słynne wesele wiceministra rolnictwa Norberta Kaczmarczyka (członek Solidarnej Polski)
I po kolei:
Łączę kropki i już wiem co sobie myślę. Ale cóż, widać , sami sobie zasłużyliśmy na taką władzę. W każdym normalnym demokratycznym kraju dziennikarskie śledztwa, temat grzany od rana do wieczora we wszystkich mediach, śledztwa prokuratorskie a na końcu masowe protesty zmiotłyby takie rządy. W Polsce z bezczelną miną będą bredzić o politycznym ataku, nagonce a ciemny lud bez szemrania to kupi pokornie czapkując i dziękując za rzucony ochłap. Gardzę tym wszystkim.
I po kolei:
- 12 stycznia Andrzej Domagała jako właściciel Gościńca i jednocześnie prezes OSP w Czuszowie odbiera czek z Funduszu Sprawiedliwości w gestii Solidarnej Polski na 377 tysi
- Pod koniec lipca Ziobro w towarzystwie Norberta Kaczmarczyka i posła Piotra Saka odwiedza Proszowice.Wizyta na polach i słynna już przejażdżka ciągnikiem marki John Deere zakończona fetą w domu weselnym Andrzeja Domagały.
- sierpień - w tym samym domu weselnym wesele wiceministra Kaczmarczyka jak czytam za jakieś 300 tysi.
Łączę kropki i już wiem co sobie myślę. Ale cóż, widać , sami sobie zasłużyliśmy na taką władzę. W każdym normalnym demokratycznym kraju dziennikarskie śledztwa, temat grzany od rana do wieczora we wszystkich mediach, śledztwa prokuratorskie a na końcu masowe protesty zmiotłyby takie rządy. W Polsce z bezczelną miną będą bredzić o politycznym ataku, nagonce a ciemny lud bez szemrania to kupi pokornie czapkując i dziękując za rzucony ochłap. Gardzę tym wszystkim.
Odnośnie autorytetów to tylko jedno pytanie:
Gdzie jest dr fauci? I wszystko kurwa jasne.
I ciekawostka, google po dwóch wpisanych literach zwykle wie czego szukam
. Szukałem jak się pisze nazwisko tego dupka, naprawdę musiałem się natrudzić 
Gdzie jest dr fauci? I wszystko kurwa jasne.
I ciekawostka, google po dwóch wpisanych literach zwykle wie czego szukam

- ninjaproject
- Maniak
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dr-Fau ... 93675.htmlGłówny doradca medyczny prezydenta i wieloletni dyrektor Narodowego Instytutu Alergii i Chorób Zakaźnych (NIAID) dr Anthony Fauci zapowiedział, że w grudniu ustąpi ze swoich stanowisk po ponad 50 latach służby publicznej. Fauci był jedną z głównych postaci amerykańskiej odpowiedzi na Covid-19.
On ma 81 lat, to chyba zasłużył na emeryturę?
A on wcale nie zamierza usiąść na laurach.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Taa, murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść.ninjaproject pisze: ↑27 sie 2022, 17:42https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dr-Fau ... 93675.htmlGłówny doradca medyczny prezydenta i wieloletni dyrektor Narodowego Instytutu Alergii i Chorób Zakaźnych (NIAID) dr Anthony Fauci zapowiedział, że w grudniu ustąpi ze swoich stanowisk po ponad 50 latach służby publicznej. Fauci był jedną z głównych postaci amerykańskiej odpowiedzi na Covid-19.
On ma 81 lat, to chyba zasłużył na emeryturę?
A on wcale nie zamierza usiąść na laurach.
A w TVPinfo powiedzieli gdzie te pieniądze trafiają za CO2?
Bo ten bełkot/bzdury non stop opowiadane w PiSbolszewickiej TV

Ten koleś wykazuje z kilkunastu hektarów posiadanego areału dochód w wysokości ..... 400zł/m-c. Przecież chyba każdy widzi, że to zwykła ściema i przekręt. A że to wyborcom PiSbolszewii nie przeszkadza? Bo to jest ten sam mental. Złodziej, żul, nierób itp

Łączę kropki i już wiem co sobie myślę. Ale cóż, widać , sami sobie zasłużyliśmy na taką władzę. W każdym normalnym demokratycznym kraju dziennikarskie śledztwa, temat grzany od rana do wieczora we wszystkich mediach, śledztwa prokuratorskie a na końcu masowe protesty zmiotłyby takie rządy. W Polsce z bezczelną miną będą bredzić o politycznym ataku, nagonce a ciemny lud bez szemrania to kupi pokornie czapkując i dziękując za rzucony ochłap. G ardzę tym wszystkim.
[/quote]
Olds, należysz do kumatych. To co napisałeś wiesz od dawna. Postanowiłeś sobie: pierdolę to wszystko, liczy się tylko moja rodzina i ja. Święta kurwa racja. Tylko kto zadba o Polskę? Nasze cyfrowo upośledzone dzieci? Nasi rodzice, którzy są na ostatniej prostej? Na pewno nie kurwa i złodziej czyli politycy karmiący gawiedź nie swoim. Więc kto?. Pracując, zatrudniając ludzi, płacąc podatki, przez wiele lat mozolnie budowałem swoją ojczyznę...niestety nie taka Polska była moim marzeniem. Myślę samodzielnie i jestem bardzo kurwa sfrustrowany tym co widzę w PL. A tym co mnie najbardziej przeraża jest przekonanie że najbliższe wybory nie zmienią władzy. Dlaczego? Bo kurwa, po pierwsze, co by nie powiedzieć to pierwsza władza która dotrzymuje obietnic (sic!) a po drugie alternatywy nie ma. OMG obym się mylił.
[/quote]
Olds, należysz do kumatych. To co napisałeś wiesz od dawna. Postanowiłeś sobie: pierdolę to wszystko, liczy się tylko moja rodzina i ja. Święta kurwa racja. Tylko kto zadba o Polskę? Nasze cyfrowo upośledzone dzieci? Nasi rodzice, którzy są na ostatniej prostej? Na pewno nie kurwa i złodziej czyli politycy karmiący gawiedź nie swoim. Więc kto?. Pracując, zatrudniając ludzi, płacąc podatki, przez wiele lat mozolnie budowałem swoją ojczyznę...niestety nie taka Polska była moim marzeniem. Myślę samodzielnie i jestem bardzo kurwa sfrustrowany tym co widzę w PL. A tym co mnie najbardziej przeraża jest przekonanie że najbliższe wybory nie zmienią władzy. Dlaczego? Bo kurwa, po pierwsze, co by nie powiedzieć to pierwsza władza która dotrzymuje obietnic (sic!) a po drugie alternatywy nie ma. OMG obym się mylił.