4.jpg
3.jpg
Ink ja tak na prawdę mam czas martwić się o to co się dzieje w PL czy też w Europie. Ty 18 maja zagłosujesz pewnie na aktualnie popularnego kandydata, myśląc że to właściwa decyzja. A ja ci powiem że powinieneś na tego kto rozwiąże aktualny rząd. Kto z Was czyta jak głosują poszczególne partie w PE co ma przełożenie na nasze życie ? AfD, SPD, CDU - co znaczą dla Was te akronimy.
A czego oczekiwać od antyszczepionkowców albo przeciwników globalnego ocieplenia? Deficyt intelektualny w każdym aspekcie. I dyskusje niczego nie zmienią ani nic nie wniosąMetaPoznanie pisze: ↑03 maja 2025, 23:36że to jakaś paranoja i bzdury że w tych krajach nie da się żyć.
Jak masz jakieś 60 lat to nie masz się co martwić umrzesz w Polsce w której dominującą nacją będą Polacy. 20 lat rządów POPISu udowadnia jedno że wypełniają polecenia Berlina co do joty. I wpuszczają nachodzców jak leci. Inne kraje nie pozwalają na push-backi ale nie Polaczki - bierzemy wszystko jak leci a to dopiero początek bo Niemcy przy granicy w Eisenhuettenstadt otwierają dużą sortownieMetaPoznanie pisze: ↑03 maja 2025, 23:36Chyba wszyscy wiedzą że jest ujemny przyrost naturalny w Polsce , a ZUS działa na zasadzie Piramidy Ponziego więc jak chcesz mieć na starość wypłacane świadczenia emerytalne to przyjmowanie migrantów jest nieuniknione . To jacy migranci są sprowadzani nie świadczy dobrze o polityce obecnego i poprzedniego rządu , bo nie powinno się przyjmować jak leci tylko wpierw ludzi z kwalifikacjami i zbliżonych kulturowo chcących pracować . Mam znajomych w Holandii po sąsiedzku z murzynami mieszkają i jakoś wieczorem nie boją się chodzić po ulicach , to samo w Anglii jak się ich pytałem to mówią że to jakaś paranoja i bzdury że w tych krajach nie da się żyć. Często pokazują zamieszki we Francji a przeciwko czemu one są? Nie przeciwko innym ludziom tylko przeciwko globalistą i opresyjnemu rządowi . Wszyscy jesteśmy ludźmi jeśli globalne elity zaczną przesuwać okno Owertona tak że nie będzie się dało normalnie żyć , to zbuntują się wszyscy bez względu na kolor skóry .
Jak chcesz pomóc rządowej narracji to daj ulgę Twemu spiętrzeniu intelektu i zalej nas danymi i argumentami. A propos szczepień pamiętasz tę sraczkę medialną na temat Błonicy: I tak delikatnie na początek: