Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
grzegrzyw
Gaduła
Gaduła

Re: Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Nieprzeczytany post autor: grzegrzyw »

Chyba wszyscy znają powiedzenie: "głupich nie sieją, sami się rodzą". 30 stron o tym, że Phil Konieczny i Instytut Kryptografii to ściema i oszustwo, a tu nadal tłum naiwniaków.

1to1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 1to1 »

nie chodzi o głupotę ale o chciwość. :wink:

krzysztof97
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: krzysztof97 »

Ja tam kupiłem mentoring w 2021...Chciałem po prostu poznać strategię Phila i ją poznałem :) A przy okazji dostępnych jest sporo przydatnych informacji.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

krzysztof97 pisze:
11 lis 2024, 23:57
Ja tam kupiłem mentoring w 2021...Chciałem po prostu poznać strategię Phila i ją poznałem :) A przy okazji dostępnych jest sporo przydatnych informacji.
To kup sobie maske, załóż i opowiadaj za kase jeleniom/frajerom jak to zostać milionerem :)

asdf98
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: asdf98 »

Tak z ciekawości obserwuje komentarze stałych bywalców forum w tym wątku to nie tyle co macie spinę do tego kursu(może i słusznie, ale nie ma przedstawionych rzeczowych dowodów czy jego strategia jest zła czy dobra.) ale do krypto też. Nie wiem o co chodzi ale porównując możliwości zarobku na krypto a na zwykłej giełdzie to zostajecie daleko w tyle 😀
I w sumie trochę dziwne jest to, że piszecie o cenzurze gdzie tu każdy post musi być zaakceptowany przez moderatora to trochę taka hipokryzja
Ostatnio zmieniony 12 lis 2024, 18:34 przez asdf98, łącznie zmieniany 2 razy.

diabeelek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: diabeelek »

Hej, a co sądzicie o szkoleniu Felczaka i Rygielskiego?
Cenowo 1670zl wiec tak normalnie.

Sopi
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Sopi »

Witam,

Uprzedzam, nie jestem płatnym najemnikiem Phila ;). Nie przeglądałem całego wątku , trafiłem tutaj z twittera :D, ale powiem Wam szczerze, że gdybym to przeczytał znim przystąpiłem do mentoringu phila to pewnie bym do niego nie przystąpił. "Śledzę" jego portfel od 2022 , tzw. pierwszej edycji :). Nie zaufałem mu od początku jednak zaczałem kupowac BTC przy poziomach 20k, na ten momemnt jestem już kilka X ;) i czekam na to żeby podał alty. Jest tam sporo użytecznej wiedzy, jego nagrania pozwalają na to aby można było spokojnie samemu rozgrywać rynek. Powiem Wam szczerze, że nawet jeżeli sam nie inwestuje ;) i zarabia na mentoringu to ja chętnie z nim zostane jeżeli tak skutecznie bedzie pomnażał moją kasę.

krzysztof97
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: krzysztof97 »

Cblondyn pisze:
12 lis 2024, 09:31
krzysztof97 pisze:
11 lis 2024, 23:57
To kup sobie maske, załóż i opowiadaj za kase jeleniom/frajerom jak to zostać milionerem :)
\

Panie blondyn wyrażam swoją opinie, i dziele się tą wiedzą z tym którzy tej wiedzy szukają. Ja wtedy szukałem i nic nie znalazłem. Jak wnioskuje Pan nie zakupił kursu to po co się Pan wypowiada.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Widzę że trochę postów się pojawiło czy ktoś z was się zastanawia DLACZEGO przez 3,5 roku tego wątku jest tak mało osób chwalących produkt IK jakim jest mentoring PK ?

Według zeznań samego Daniela właściciela IK sprzedali grubo ponad 30.000 kursów a tutaj pojawiło się raptem kilka osób broniących ich produktu ? Cała stajnia KG, PK, RR i Stolarz od surowców nie dorobiła się choćby garstki ortodoksyjnych fanów broniących ich za cenę zalogowania się do naszego forum ???? Nie jest to dla was CONAJMNIEJ dziwne ???

Jedyne co widzę to ludzi którzy starają się zaoszczędzić na produkcie od IK.... co oczywiście popieram. Sam osobiście twierdzę że te kursiki online, mentoringi to jest warte kilka stów za sztukę, ewentualnie w wersji abonamentowej 100-200 złotych na miesiąc a nie jakieś 7500 złotych
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Żeby było jasne nie jesteśmy żadnymi hejterami jak uznało IK i wysłało na nas jakiegoś PRAWNIKA aby usunął cały wątek ale jak widzicie działamy dla Was.
Sukces forumowiczów jako społeczności jest taki że już nikt z Was nie widzi KG i RR jako rzetelny produkt ze stajni IK. Zostaje nam ten nieszczęsny PK.
Napiszę tak PK jest cwany. Uważa na to co mówi unika deklaratywnej prognozy co do zachowania krypto. Stylizuje się na wolnościowca a banuje ile wlezie, każdego kto ma inne zdanie. Jego filmy to memiczny kolaż wydarzeń na świecie i w Polsce a na koniec podaje co to nie osiągniecie razem z nim jak kupicie mentoring vol. 1, 2, 3, 4, 5... itd...

A CO tak naprawdę dostają ludzie ??? Brak TRANSPARNETNOŚCI.... Jego portfel w Exell'u i obowiązek uwierzenia na słowo... bo jak nie to czeka was ban na forum za które zapłaciliście... nie pasuje ??? To jeszcze was zgnoi od nieudaczników.

To jest jakiś GURU ??? Czy raczej sprzedawca marzeń ?? Który działa marketingowo w branży szkoleniowej ? Wspierany przez różnej maści cross-sellingowych przyjaciół jak T21 ??
"If music is dying musicians are killing it" - MP

ODPOWIEDZ