Od 1000zł Real
-
- Maniak
Re: Od 1000zł Real
gdybym....gdybym nie poznał mojej ex nie płaciłbym dziś wysokich alimentów (no ale poskąpiłem 10 zł na paczkę gumek)
danbas widzisz chłopie jak grasz to źle jak nie grasz też źle ,bo gdy nie masz czym to rynek ci za@3#5li ruch taki że Ci mokro w gaciach na myśl o zarobkach och och danbas a pisałem Ci idź w seks rób to w czym naprawdę jesteś dobry i skończ z tymi wszystkimi półśrodkami, a poza tym nie stuknął byś 1 mil euro z takiego ruchu takim skromnym depem, już ktoś Ci tu mądry pisał że musisz wpłacić 2 mil euro aby zrobić wypłatę z tej kwoty na 1 mil. 

Widzę że nawet nic nie musisz zmieniać w opisach , bo znowu 380 usd poszło się w parę chwil gonić.
Jest takie pasztuńskie przysłowie, które pasuje do tej sytuacji : stary osioł , nowe siodło.
Pozdro.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Nieśmiertelny Trader
- Maniak
Kapitał --> Plan --> Spokój --> Szach Mat
Buduj dobre nawyki
Na forum od grudnia 2010 jako overall, następnie EFFECTIVE by finalnie przybrać formę Nieśmiertelnego
Buduj dobre nawyki
Na forum od grudnia 2010 jako overall, następnie EFFECTIVE by finalnie przybrać formę Nieśmiertelnego

Dzień dobry,
Od wczoraj zacząłem od 600 USD
Aktualna sytuacja:
Od wczoraj zacząłem od 600 USD
Aktualna sytuacja:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie bądź zachłanny... bądź cierpliwy... bądź ostrożny...

Mój RUN od 250eur do 9100eur---->>>> od-1000zl-real-t22917-4250.html#p913083

Mój RUN od 250eur do 9100eur---->>>> od-1000zl-real-t22917-4250.html#p913083
pozycje otwarte dzisiaj w nocy o 1:39 i 1:45 mają sens. Nie dlatego , że otwarte wysoko i już zarabiają na spadku ale dlatego, że otwarte na fałszywym wybiciu (upthrust) więc musiało się cofnąć przynajmniej do konsoli więc masz szansę na BE. Pozycje z wczoraj bez sensu bo na pałę w twoim starym stylu "czuję, że zacznie spadać" . K....wa Danbo zacznij wreszcie zadawać sobie pytanie dlaczego otwierasz pozycję.
Różnica pomiędzy możliwym a niemożliwym polega jedynie na stopniu determinacji.
- Nieśmiertelny Trader
- Maniak
Daj znać kiedy zamkniesz lub wywali Cię na kablu.
Buduj dobre nawyki
Buduj dobre nawyki

-
- Gaduła
Bardzo prawdopodobnie na DAX też go wywali.
- Nieśmiertelny Trader
- Maniak
No i jak tam Danbo, trzymasz te shorty na tym kablu? Ja czesc zamknalem, czesc zostawiam, prognozy do dalszych spadków są duże więc nie wymiękaj tak od razu. Popatrz sobie na nabitą stratę i przemyśl czy jest sens zamykać. Dam znaka jeśli miałoby się coś zmienić.
edit. Ja jutro będę stał jednak z boku przez stopy z UK. Przyznam, że spadki jakoś mi się rozmyły przez to więc decyduj.
edit. Ja jutro będę stał jednak z boku przez stopy z UK. Przyznam, że spadki jakoś mi się rozmyły przez to więc decyduj.
Buduj dobre nawyki
Buduj dobre nawyki