Dzięki.
Pzdr
Próbowałeś tu:Mistyfikator pisze: ↑02 lis 2021, 12:47Jak usunąć te tabliczki z poziomami TP i SL, które zasłaniają cały wykres?
Wszystko inne potrafię wyłączyć, ale tego za cholerę nie potrafię.
Pomocy:
2021-11-02 at 12-43-12.png
Edit:
Jak klikam Obiekty: Usuń Wszystko, to znika tylko na moment.
Czy możliwe, że to sprawka mojego EXP Assistant?
ninjaproject pisze: ↑02 lis 2021, 13:15Próbowałeś tu:Mistyfikator pisze: ↑02 lis 2021, 12:47Jak usunąć te tabliczki z poziomami TP i SL, które zasłaniają cały wykres?
Wszystko inne potrafię wyłączyć, ale tego za cholerę nie potrafię.
Pomocy:
2021-11-02 at 12-43-12.png
Edit:
Jak klikam Obiekty: Usuń Wszystko, to znika tylko na moment.
Czy możliwe, że to sprawka mojego EXP Assistant?
2021-11-02_131251.jpg
Dziękuję ślicznie
To zasadniczo nie różni się od MT4.Mistyfikator pisze: ↑03 lis 2021, 15:25Dziękuję ślicznie
Sory za zawracanie d*** banałami, dopiero 3 tygodnie działam na tym programie - ale obiecuję, że się wszystkiego nauczę.
Pozdrawiam
Ja ze swojej strony polecam cTradera, szczególnie od strony ergonomii użytkowania. cTradera znacznie łatwiej rozbudować i łatwiej znaleźć kogoś, kto to zrobi - piszę się w C#.Mistyfikator pisze: ↑03 lis 2021, 18:07Da się przyzwyczaić do MT5 - bardzo doceniam możliwość rozbudowy tej platformy.
Niestety, jest jeden problem prawdopodobnie nie do przeskoczenia: brak możliwości zmiany stylu kolorystycznego.
Białe menu to nie najlepsze rozwiązanie - dawno nie spotkałem się z programem, gdzie nie można ustawić czarnego stylu.
Uratowałoby to wzrok wielu traderom - szkoda, że programiści nie mieli na uwadze takiej podstawowej sprawy.
Wpatrywanie się w biały ekran przez wiele godzin, to jawne szkodzenie swoim oczom. Przyciemnienie ekranu tylko częściowo załatwia problem. Łatwiej byłoby mi patrzeć przez 8 godzin w czarny ekran z białymi znakami, a nie odwrotnie
Serio nie da się tego przeskoczyć?
Czy zawodowy programista dostałby się do kodu programu i zmieniłby kolory?
Czy to są jakieś większe czary mary?
Jak nie, to trudno - mam jeszcze do wypróbowania cTrader ...