Sprawdziłem i już mam, u mnie w opcjach zaznaczyłem że przesuwać poziomy mogę tylko z klawiszem ALT i kiedy wcisnę ALT wtedy po najechaniu na linię SL i TP pokazują się wartości pips i kwota. Dziękuję za podpowiedź.raposo pisze:U mnie to normalnie działa. Zobacz czy masz zaznaczone w ustawieniach tak jak ja w załączniku.Deszcz pisze:Pytanie: w mt4 kiedy najedzie się kursorem myszy na linię TP lub SL to pojawia się informacja o liczbie pipsów i kwocie, w mt5 mam problem żeby taką opcję aktywować.
MT5
Re: MT5
---> Podaż i Popyt ---> Sukces!
Zapraszam do kontaktu.
Dział Supply & Demand trading
. . . . . . . .(link w profilu)
Zapraszam do kontaktu.
Dział Supply & Demand trading
. . . . . . . .(link w profilu)
Gdyby ktoś się zastanawiał czy warto przechodzić z MT4 na MT5 (pomijając, że kiedyś będzie musiał to zrobić)
Przygotowaliśmy obszerną recenzję platformy:
https://forexclub.pl/metatrader-5-recenzja-platformy/

https://forexclub.pl/metatrader-5-recenzja-platformy/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Noble Markets, choć nie wiem kiedy, wycofało ze swojej oferty MT5. Więc na obecny moment tylko TMS Brokers z polskich brokerów ją udostępnia.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dobre pytanie. W sumie zniknęło "Centrum Historii", więc nie ma jak edytować danych. W konsekwencji nie wiadomo też czy można jakoś zaimportować własne. Ktoś już to może rozgryzł?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy można tworzyć szablony, czy na każdym instrumencie należy dziubać od nowa?
Swing Trading in Two Sentences :
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
Są szablony
.
Menu górne
Wykresy
Szablony
lub
pod prawym klikiem na wykresie

Menu górne

lub
pod prawym klikiem na wykresie
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu