MT5 APK android, jak zamykać wszystkie pozycje

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
ade25
Gaduła
Gaduła
Posty: 230
Rejestracja: 27 cze 2013, 19:47

MT5 APK android, jak zamykać wszystkie pozycje

Nieprzeczytany post autor: ade25 »

Witam
Czy jest możliwość zamykania wszystkich otwartych pozycji jednocześnie na mt5 apka android?

PaDo
Gaduła
Gaduła
Posty: 188
Rejestracja: 29 paź 2010, 20:01

Re: MT5 APK android, jak zamykać wszystkie pozycje

Nieprzeczytany post autor: PaDo »

Tak w otwartych pozycjach masz u góry 3 kropki zamykasz wszystko lub przy otwartych parach wybrane pary dowolnie co chcesz
Szczyt impulsu nie jest szczytem fali
Nie widzisz z bliska spójrz z daleka
Strach jest zabójcą umysłu

ade25
Gaduła
Gaduła
Posty: 230
Rejestracja: 27 cze 2013, 19:47

Re: MT5 APK android, jak zamykać wszystkie pozycje

Nieprzeczytany post autor: ade25 »

Niestety nie ma 3 kropek

PaDo
Gaduła
Gaduła
Posty: 188
Rejestracja: 29 paź 2010, 20:01

Re: MT5 APK android, jak zamykać wszystkie pozycje

Nieprzeczytany post autor: PaDo »

W TMS są być może że aplikacje mobilne każdy broker tworzy sam
https://www.youtube.com/watch?v=EMgshGBgZpA&t=3s
Szczyt impulsu nie jest szczytem fali
Nie widzisz z bliska spójrz z daleka
Strach jest zabójcą umysłu

ade25
Gaduła
Gaduła
Posty: 230
Rejestracja: 27 cze 2013, 19:47

Re: MT5 APK android, jak zamykać wszystkie pozycje

Nieprzeczytany post autor: ade25 »

Niestety roboforex nie ma

ODPOWIEDZ