Ja jeśli pokazuję, to tylko dla własnej korzyści. Dyscyplinuje mnie to bardziej przed robieniem głupot. Wiadomo, że większość chce pokazywać po to, żeby zebrać ludzi na szkolenia czy sprzedaż sygnałów czy inną sprzedaż, czy zebranie kasy. Niestety zbieranie społeczności jest wyjściem awaryjnym na dalsze siedzenie w branży i robienie biznesu w temacie.SEROL666 pisze: ↑20 sty 2023, 14:13Baxik pokazuje i co ? zbiera bęcki za to. Po co to komu aby zaspokoić cudzą ciekawość ??
Dla mnie to żadna wojna my raczej płyniemy z falą dużych rybek a 99%traci bo z mety źle się zabiera do tej roboty i dziwią się że cos nie działa do tego trzeba czasu - doświadczenia którego ni cholery nie zdobędzie się oglądając czyjeś statemanty czy też ćwicząc na istniejącym wykresie. Z szajsem i reklamą walczymy w innym dziale ale cóż naiwniaków na "szkoleniową" wiedzę nie brakuje
Wiadomo, że z oglądania innych ciężko się czegoś nauczyć, ale ja uważam, że podglądanie kogoś dobrego sporo mi dało, inna sprawa, że ciężko o taki rachunek