Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Hary
Gaduła
Gaduła

Re: Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR

Nieprzeczytany post autor: Hary »

wolfo pisze:
09 sty 2025, 20:30
Ja też dołączam się do zabawy :)

https://www.myfxbook.com/portfolio/tms-konkurs/11293489

Życzę wszystkim dodatnich sald na finiszu
Pozdrawiam!!!
Finisz hmmm ....jeden i drugi "mąciwoda", linków jeszcze nie podali :!:
Wygląda że trzeba pogodzić się z myślą, że czasami jesteś gołębiem, a innym razem posągiem.
pozdrawiam
ps. do poniedziałku nie będzie linków od w/w (cykorów) zabawa przestaje mnie interesować
Po problemach z logowaniem to jest nowy profil poprzednio : Andreasgp

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Zabawa przestaje ciebie nteresować bo uwaliłeś depo XD usunąłeś myfxbooka już drugiego dnia a dziś tylko szukasz "wymówki" aby sie wycofać na stałe ;)
Mnie nigdy tutaj miało nie być, ciśnij sobie serola, pomysłodawce, i głównego uczestnika który znów "tajemniczo zniknął" ;)

KrisRapin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrisRapin »

Ja tam może jestem noobem. Mam swoje przemyślenia na temat daytradingu (generalnie nie uważam tego za żaden trading, tylko hazard ).
Ale Panowie...
7 Stycznia:
Obrazek

3 dni później:
Obrazek

Ja nie oceniam - nie jestem jakimś super znawcą, nie mam wielu lat na rynku, ale albo robi się konkurs i pokazuje, że taki sposób tradingu ma sens, albo jest to pokaz dziecinady i "fochowania".
Trafiliście akurat w piękny czas nurkowania rynku :D

Uważam jednak, że taki konkurs jest bardzo dobry dla potomności: To pokazuje dokładnie jak NIE należy podchodzić do tradingu. Przy większej liczbie uczestników efekt byłby czysto losowy - jedna grupa stratna, druga zyskowna.
Zabawne jedynie, że takie wnioski poniekąd można wysnuwać już po kilku dniach.

Nie wiem, może się mylę, nie znam, jestem noobem, kompletnym idiotą i śmierdzę... ale ja tam na rynku jestem i takie spadki jak są aktualnie, nie czyszczą mi konta :P

Hary
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
10 sty 2025, 16:25
Zabawa przestaje ciebie nteresować bo uwaliłeś depo XD usunąłeś myfxbooka już drugiego dnia a dziś tylko szukasz "wymówki" aby sie wycofać na stałe ;)
Mnie nigdy tutaj miało nie być, ciśnij sobie serola, pomysłodawce, i głównego uczestnika który znów "tajemniczo zniknął" ;)
Już drugi raz łapię Cię na kłamstwie "(bo uwaliłeś depo XD" ) z serolem uzgadnialiście razem to miej odwagę uczestniczyć.
Zależało mi byś uczestniczył w zabawie i pokazał wyniki twoich "wykładów" tutaj na forum niestety widzę , że w dalszym ciągu nie opuściło cię narcystyczne zaburzenie osobowości.
Następnym razem jeżeli coś napiszesz to pomyśl "kłamczuchu" :!:
Wiem że myślenie ma przyszłość ....ale nieprzyzwyczajonemu szkodzi :p
ps. napisałem do poniedziałku !!.........coś nie tak z kontem na myfcbook już poprawiłem.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2025, 20:09 przez Hary, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Niestety na kłamstwie zostałeś przypalany ty wielokrotnie, choćby na używaniu AI dalej kłamiesz że nigdy nie używasz a wystarczy wejść w twój wątek i sprawdzić, każdy może ;) druga sprawa wklej mój cytat w którym twierdziłem że wezmę udział w tym konkursie. Ty natomiast zadeklarowałeś a jak się rynki zwaliły a lubisz grać na indeksach które właśnie zanurkowały nagle się „wycofujesz” ;)

KrisRapin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrisRapin »

Już drugi raz łapię Cię na kłamstwie "(bo uwaliłeś depo XD" )
Hary, nie obraź się, bo ja nie chcę nikogo urazić ani wdawać się w kłótnie.
Ale w mówieniu o tym, że uwaliłeś depo jest według mnie bardzo dużo racji. Oto stan Twojego konta:
Obrazek

Fakt - jest to strata jeszcze nie zaksięgowana, ale nie wiem, czy to aby nie świadczy jeszcze gorzej o tym rozegraniu.

Swoją drogą, każdy tak głośno mówi o tym, aby nie ryzykować więcej niż 2% depo (co swoją drogą, jest idiotyczne, bo wystarczy prosty algorytm, by zobaczyć, że to nie ma sensu zakładając, że szanse na wygraną wynoszą 50/50), a tutaj depo uwalone, albo prawie uwalone w 3 dni.

Tak jak napisałem - dla mnie to nic dziwnego. Granie z dużym lewarem na day tradingu, prędzej, czy później tak się musi skończyć. Ciekawe jest według mnie tylko to, że byliśmy tego świadkami i to tak szybko.

Bez urazy jakby co - w końcu to tylko demo.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

No to już tajemnica rozwiązana dlaczego system „zniknął” XD czyli miałem rację że szuka kolega „wymówek” aby się wycofać XD

Hary
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
10 sty 2025, 20:14
No to już tajemnica rozwiązana dlaczego system „zniknął” XD czyli miałem rację że szuka kolega „wymówek” aby się wycofać XD
I gdzie widzisz uwalone depo kłamiesz , zanim napiszesz pomyśl :?: XD :!:
Staram się unikać ironii, gdy krytykujemy. Ze wszystkich skłonności ironia jest najmniej inteligentna.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Hary pisze:
10 sty 2025, 20:21
Ink. pisze:
Staram się unikać ironii, gdy krytykujemy. Ze wszystkich skłonności ironia jest najmniej inteligentna.
Miałeś 16k, masz 6k czyli grubo poniżej 50% czyli zaliczyłeś MC, broker prawdopodobnie sam pozamykał pozycję a to jeszcze dziś dalej spadało zanim „ukryłeś” konto więc jest pewnie jeszcze większa strata. Całe szczęście kolega zrobił screena zanim to zrobiłeś i mamy kolejne dowody na twoje kłamanie jak z AI. Jak taki odważny to pokaż w jakim stanie jest teraz Twoje konto XD

Hary
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
10 sty 2025, 20:28
Hary pisze:
10 sty 2025, 20:21
Ink. pisze:
Miałeś 16k, masz 6k czyli grubo poniżej 50% czyli zaliczyłeś MC, broker prawdopodobnie sam pozamykał pozycję a to jeszcze dziś dalej spadało zanim „ukryłeś” konto więc jest pewnie jeszcze większa strata. Całe szczęście kolega zrobił screena zanim to zrobiłeś i mamy kolejne dowody na twoje kłamanie jak z AI. Jak taki odważny to pokaż w jakim stanie jest teraz Twoje konto XD
Każdy idiota może krytykować, obwiniać, narzekać i większość idiotów to robi.
Kliknij w link to zobaczysz nawet tego nie potrafisz bez pomocy ? :p

ODPOWIEDZ