Jak odinstalować MT4

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 2535
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: Jak odinstalować MT4

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Sprawdziłem właśnie.
Jak nie masz ikony na pasku zadań, to nadal masz ikonę w menu Start, tak?
Ja mam tam folder "Admiral Markets MT4".
Klikam na tym lewym i rozwija się podmenu.
Tam jest ikona "Admiral Markets MT4".
Na niej klikam prawym i jest "Więcej", i potem "Otwórz lokalizację pliku".
Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak
Posty: 2096
Rejestracja: 20 lis 2010, 20:24

Re: Jak odinstalować MT4

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

ninjaproject pisze:
23 lut 2021, 18:42
Sprawdziłem właśnie.
Jak nie masz ikony na pasku zadań, to nadal masz ikonę w menu Start, tak?
Ja mam tam folder "Admiral Markets MT4".
Klikam na tym lewym i rozwija się podmenu.
Tam jest ikona "Admiral Markets MT4".
Na niej klikam prawym i jest "Więcej", i potem "Otwórz lokalizację pliku".
To zależy chyba jakiego masz Windowsa. Ja mam 8 i raczej tego nie ma.
Tak czy siak, problem rozwikłany. Zainstalowałem MT4 ponownie, usuwając wszystko z nim powiązane i tester działa.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 2535
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: Jak odinstalować MT4

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

MarioDM pisze:
23 lut 2021, 20:22
ninjaproject pisze:
23 lut 2021, 18:42
Sprawdziłem właśnie.
Jak nie masz ikony na pasku zadań, to nadal masz ikonę w menu Start, tak?
Ja mam tam folder "Admiral Markets MT4".
Klikam na tym lewym i rozwija się podmenu.
Tam jest ikona "Admiral Markets MT4".
Na niej klikam prawym i jest "Więcej", i potem "Otwórz lokalizację pliku".
To zależy chyba jakiego masz Windowsa. Ja mam 8 i raczej tego nie ma.
Tak czy siak, problem rozwikłany. Zainstalowałem MT4 ponownie, usuwając wszystko z nim powiązane i tester działa.
Ósemki nigdy nie miałem.
Miałem XP, miałem 7, mam 10 obecnie.
Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

ODPOWIEDZ