ninjaproject pisze: ↑17 kwie 2023, 22:52
FreeWay pisze: ↑17 kwie 2023, 21:26
FreeWay Pokazuje statement i to co zagrywa teraz gram DT jak byś czytał mój dziennik to byś wiedział zamiast farmazony wypisywać , Ty łazisz po forum i spamujesz pokazując HISTORIE jak to cena perfekcyjnie na twoich wsparciach reagowała tyle że to ..uja warte bo wyrysowane na lewej stronie wykresu . Jesteś tylko niespełnionym traderem, przegrywem który już dawno temu się poddał rynek cię złamał bo on łamie słabe charaktery , poddałeś się masz łeb napchany teorią która w praktyce jest niczym niestety nie ma głupich którzy by chcieli za te twoje opowiastki z pod gwiazdki płacić trader żaden szkoleniowiec którego szkoleń nikt nie chce

Ja na rynku będę jeszcze kilka dekad ty byłeś kilka sezonów i co sezon to BANKRUT
eu-bot-test-od-1000-z-t31659-370.html Tu opinia na temat tego cudaka jedna z wielu.
Dokładnie Uważaj na tych co ci rad udzielają łatwo im to przychodzi bo własnych pieniędzy w rynku nie maja . 123 i hak to tylko schematy jest ich ok 20 pochodne A/D Wyckoffa w trendzie wzrostowym wypatrujesz końca korekty nigdy nie inaczej bo rynek ci zęby powybija ja co niektórym tutaj
Fioletowa linia moje wejście dziś |SLa broni dodatkowo wsparcie , nie uda się ok strata jest z góry określona jesli się uda piramida zrobi swoje
Byś się przestał błaźnić!
Co ty tutaj pokazujesz?
Jakieś pizdowate trade po 0,01 Lota.
Z tego nie da się wyżyć, co najwyżej na waciki zarobisz.
Ile razy powtarzać, że takie coś nie ma sensu i żadnego uzasadnienia.
Po co tracić czas na takie gówniane zagrywki?
Odnośnie szukania korekt w trendzie, to nikt tu inaczej nikomu nie każe grać.
Może tylko adamkaluza tak gra, że kupuje jak jest drogo.
Każdy inny wie, że trzeba kupować korekty w trendzie wzrostowym.
Odnośnie tego, czy rynek komu zęby powybija, czy nie, to zależy jak trader reaguje i co robi, kiedy traci, o czym też pisałem.
Mam nadzieję, że nikt tu ciebie poważnie nie traktuje, bo jak można poważnie traktować kogoś, kto niczego nie umie, pokazuje trady po 0,01 lota i jeszcze radzi innym, żeby nikogo nie słuchał, tylko ciebie słuchał.
Odnośnie czytania twojego dziennika, to nie ma sensu tracić czas i wzrok na takie gówno, więc nie czytam.