EA generator w języku polskim ....
EA generator w języku polskim ....
Jak w temacie - czy zna ktoś jakiś EA generator z opcją języka Polskiego ?.
Właściwie to sam nie wiem .... Niech już wszytsko bedzie po angielsku ale chociaż niech Help lub jakies choćby filmiki instruktażowe typu ...crn pisze:to EA ma byc wygenerowanie "po polsku" czy generator ma ise obslugiwac po polsku?
http://fxdreema.com/
... będą po polsku, bo tak to nie wiadomo jak się za to zabrać i od czego zacząć .....
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
nie no razbawiles mniecrn pisze:albo chociaz angielskiego:)

szybciej nauczy sie mql`a
moj angileski jest na poziomie dziecka w pzedszkolu , a mimo to programuje w mqlu, C#,C++

nie powiem ze szlak mnie trafia i na "starosc" postanowilem uczyc sie jezyka

a poki co pozostaje mi google translator, english translator3

i jakos daje rade

drendriu tutaj na forum z tego co pamietam jest kurs mqla w JP , bo sam z niego korzystalem

pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
re:
No to może inaczej. Który EA genarator panowie polecicie, który umożliwi napisać EA pod ten wskaźnik....:Pierz Andrzej pisze: , a mimo to programuje w mqlu, C#,C++![]()
SVE RSI I-Fish - przeróbka alarmu.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... highlight=
... EA był by włączany w sytuacjach takich jak ostatnich dniach gdy jest duże prawdopodobieństwo odwrócenia trendu (normalnie to staram się grać z trendem). Zajęcie pozycji gdy wskaźnik Sve przekroczy alarmowe wartości (takie jak w zlinkowanym poście a nie w orginale), o wartości lota 2 lub 1% kapitału.
Taki synchronizator z rynkiem, który pozoliłby nie przegapaić najciekawszych wejść w momentach odwrócenia trendu....
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
drendriu może szybciej , pewniej i lepiej bedzie Ci skontaktowac sie z programista .....
jakies tam generatory sa w sieci ale czy sa one pod wskazniki iCustom to nie jestem tego pewien .... raczej pod te co sa dostepne z MT4 standardowo ..
pozdrawiam
Andrzej Pierz
jakies tam generatory sa w sieci ale czy sa one pod wskazniki iCustom to nie jestem tego pewien .... raczej pod te co sa dostepne z MT4 standardowo ..
pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Dzięki fest za tę wypowiedź. U mnie jest podobnie i bez "translate google" nic nie come onPierz Andrzej pisze:moj angileski jest na poziomie dziecka w pzedszkolu , a mimo to programuje w mqlu, C#,C++

Muszę sprawdzić ET3, nie znam tego, czy jest lepszy od GT?
Dziękuję i pozdrawiam.
Ponieważ już kilka razy wytknięto mi na forum, że nie znam angielskiego i "z czym do ludzi" zaniechałem tego, aby zainicjować temat o translatorach, będąc przekonanym, że nikt poza mną (+nieliczni) nie będzie tym zainteresowany. Chyba wrócę do tego pomysłu tym bardziej, że niewykluczone , że może będę miał mocne p l e c y w tym temacie ???.
Ja tego doświadczam do dzisiaj jak np. próbuje tłumaczyć posty z forex-factory, -mam w rodzinie osobę, która ma certyfikat CAE z angielskiego i zawsze ma ubaw po pachy jak to czyta.mike_05 pisze:rozbawiało mnie zawsze tłumaczenie "hard disk". Zawsze tłumaczył to "twarda przebieżka".
Dziękuję i pozdrawiam.