EA generator w języku polskim ....

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
drendriu
Pasjonat
Pasjonat

EA generator w języku polskim ....

Nieprzeczytany post autor: drendriu »

Jak w temacie - czy zna ktoś jakiś EA generator z opcją języka Polskiego ?.

crn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: crn »

to EA ma byc wygenerowanie "po polsku" czy generator ma ise obslugiwac po polsku?

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

crn pisze:to EA ma byc wygenerowanie "po polsku" czy generator ma ise obslugiwac po polsku?
Właściwie to sam nie wiem .... Niech już wszytsko bedzie po angielsku ale chociaż niech Help lub jakies choćby filmiki instruktażowe typu ...

http://fxdreema.com/

... będą po polsku, bo tak to nie wiadomo jak się za to zabrać i od czego zacząć .....

crn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: crn »

mysle ze zlozonosc takeigo generatora nei jest duzo wieksza niz mql. Proponuje zaczac od nauki MQL albo chociaz angielskiego:)

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

crn pisze:albo chociaz angielskiego:)
nie no razbawiles mnie :D

szybciej nauczy sie mql`a

moj angileski jest na poziomie dziecka w pzedszkolu , a mimo to programuje w mqlu, C#,C++ ;)

nie powiem ze szlak mnie trafia i na "starosc" postanowilem uczyc sie jezyka :)
a poki co pozostaje mi google translator, english translator3 :)

i jakos daje rade :)

drendriu tutaj na forum z tego co pamietam jest kurs mqla w JP , bo sam z niego korzystalem :D

pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

re:

Pierz Andrzej pisze: , a mimo to programuje w mqlu, C#,C++ ;)
No to może inaczej. Który EA genarator panowie polecicie, który umożliwi napisać EA pod ten wskaźnik....:

SVE RSI I-Fish - przeróbka alarmu.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... highlight=

... EA był by włączany w sytuacjach takich jak ostatnich dniach gdy jest duże prawdopodobieństwo odwrócenia trendu (normalnie to staram się grać z trendem). Zajęcie pozycji gdy wskaźnik Sve przekroczy alarmowe wartości (takie jak w zlinkowanym poście a nie w orginale), o wartości lota 2 lub 1% kapitału.

Taki synchronizator z rynkiem, który pozoliłby nie przegapaić najciekawszych wejść w momentach odwrócenia trendu....

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

drendriu może szybciej , pewniej i lepiej bedzie Ci skontaktowac sie z programista .....

jakies tam generatory sa w sieci ale czy sa one pod wskazniki iCustom to nie jestem tego pewien .... raczej pod te co sa dostepne z MT4 standardowo ..

pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Pierz Andrzej pisze:moj angileski jest na poziomie dziecka w pzedszkolu , a mimo to programuje w mqlu, C#,C++
Dzięki fest za tę wypowiedź. U mnie jest podobnie i bez "translate google" nic nie come on :oops: . Z tego też powodu chciałem już porzucić to forum. No ale po wypowiedzi takiego tuza jak TY jestem podbudowany.
Muszę sprawdzić ET3, nie znam tego, czy jest lepszy od GT?
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Nie wiem jak teraz ET3,ale jak używałem lata temu do tłumaczeń kontekstowych jako pierwszy schemat do dalszej obróbki, rozbawiało mnie zawsze tłumaczenie "hard disk". Zawsze tłumaczył to "twarda przebieżka". :lol:
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Ponieważ już kilka razy wytknięto mi na forum, że nie znam angielskiego i "z czym do ludzi" zaniechałem tego, aby zainicjować temat o translatorach, będąc przekonanym, że nikt poza mną (+nieliczni) nie będzie tym zainteresowany. Chyba wrócę do tego pomysłu tym bardziej, że niewykluczone , że może będę miał mocne p l e c y w tym temacie ???.
mike_05 pisze:rozbawiało mnie zawsze tłumaczenie "hard disk". Zawsze tłumaczył to "twarda przebieżka".
Ja tego doświadczam do dzisiaj jak np. próbuje tłumaczyć posty z forex-factory, -mam w rodzinie osobę, która ma certyfikat CAE z angielskiego i zawsze ma ubaw po pachy jak to czyta.
Dziękuję i pozdrawiam.

ODPOWIEDZ