Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
aleks na ropie
gram dt tylko na ciut wiekszy zysk dlatego robienie ski mi narazie nie pasuje
ja juz BP
wole wejsc albo z gorki albo po korekcie
uwaga
spece od liry
Turecka Wysoka Komisja Wyborcza (YSK) zdecydowała w poniedziałek o anulowaniu i ponownym rozpisaniu wyborów lokalnych w Stambule, w których wygrała opozycyjna Partia Ludowo-Republikańska.
moze byc wariacjaaaaaaaaaa
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Witam wszystkich.
Ciekawie na kablu. Piątek ostra zwyżka, dzisiaj zjazd, który może być testem ciekawego poziomu w okolicy 1.30920. Na tą chwilę odbijamy, jeżeli poziom wytrzyma do końca dnia, możliwy dalszy ruch w górę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Analizy nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
XAB pisze: 06 maja 2019, 19:21
aleks na ropie
gram dt tylko na ciut wiekszy zysk dlatego robienie ski mi narazie nie pasuje
ja juz BP
wole wejsc albo z gorki albo po korekcie
uwaga
spece od liry
Turecka Wysoka Komisja Wyborcza (YSK) zdecydowała w poniedziałek o anulowaniu i ponownym rozpisaniu wyborów lokalnych w Stambule, w których wygrała opozycyjna Partia Ludowo-Republikańska.
moze byc wariacjaaaaaaaaaa
no to tylko bank centralny ich moze uratowac bo 10 /euro juz w natarciu
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek
jeszcze KANGUR KTO TAM GRA
Wtorek zaczniemy od decyzji Banku Rezerw Australii, który zdaniem analityków obniży stopy procentowe z 1,50 do 1,25 proc.
TO NIE MOJE TO TYLKO INFO
TsunamiPL pisze: 06 maja 2019, 20:36
W nocy wycięli długie na indeksach, a teraz pięknie ciągną w górę jak gdyby nic się nie stało. Oj nieładnie
WYRAZNIE szkoda na pozycji za dlugo siedziec bo kreca jak lody na patyku kiedys
niemiec to typowy przyklad bo juz kiedys tak bylo zjazd mocny i tego samego dnia odbicie przynajmniej z 200 pipow
w sumie prosto graja wazne czy pokryja luke za ciosem czy stana jutro do kolysanki
postawilem s ale tak kontrolnie tylko