DayTrading: Czwartek 16.03.2023
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 16.03.2023
NATGAS
3 razy testowany sufit za 4 wybijamy?
3 razy testowany sufit za 4 wybijamy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żelbeton nie taki jednak żelbetonowy jak myślałem
Potrzebna pomoc dla Oliwki. Pomożecie? https://dzieciom.pl/podopieczni/39214
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
4023 dopiero bedzie sensowny opor tak uwazam i wiadomo 4k
Wti tez probuje wyskoczyć powyżej 68,70. I wyskoczy .
Czyli sytuacja naprawiona jednak i kryzysu nie bedzie ? Drukarki włączyli czy jak ?

-
- Stały bywalec
historycznie to prawie co roku jest to samo marzec to uppp
potem dopiero słynne sell may to z gieldy sprdalaj

i jak na razie to jednak strasznie to przeciagneli grubasy dugaa polowa mca juz przeciez liczylem ze gora do 8marca
Na 2.572 mam opór ale jak to wszystko w górę pociągną to i to pewnie pęknie.WyrwanyZeSnu pisze: ↑16 mar 2023, 17:55Ale 2.415 dziś nie puściło szacun
Ale jak dla mnie sufit dziś pęknie albo jutro trzeba w końcu coś pyknąć a nie konsolka![]()
Ps. Nie mam gazu . Wymęczyli mnie dzis pół dnia i przeskoczyłem na wti .
Poziom 2,415 to pivot wczorajszej H4 z godz 16.00. Skoro wyrysowali świeczkę wzrostowa po takich mocnych spadkach jakie były to zakładałem ze mogą chcieć go bronić . Dlatego napisałem ze to ważny poziom bedzie .
Czasem sie coś uda nie zepsuć

Ale...ale .... Panowie graty za SP . Pięknie rozkminiliscie . Brawo

-
- Stały bywalec
Ja już też jestem zmęczony tym gazem ale do jutra trzymam dam ostatnia szansenavik pisze: ↑16 mar 2023, 18:01Na 2.572 mam opór ale jak to wszystko w górę pociągną to i to pewnie pęknie.WyrwanyZeSnu pisze: ↑16 mar 2023, 17:55Ale 2.415 dziś nie puściło szacun
Ale jak dla mnie sufit dziś pęknie albo jutro trzeba w końcu coś pyknąć a nie konsolka![]()
Ps. Nie mam gazu . Wymęczyli mnie dzis pół dnia i przeskoczyłem na wti .
Poziom 2,415 to pivot wczorajszej H4 z godz 16.00. Skoro wyrysowali świeczkę wzrostowa po takich mocnych spadkach jakie były to zakładałem ze mogą chcieć go bronić . Dlatego napisałem ze to ważny poziom bedzie .
Czasem sie coś uda nie zepsuć![]()
Ale...ale .... Panowie graty za SP . Pięknie rozkminiliscie . Brawo![]()

ropa wti no nie wiem czy to na spadki
wyraznie wyrysowane podwojne dno przynajmniej na dzissss potrzymam juz lki na fbo jako cel
a dax to samo
na razire broni 15k z tym ze u mnie dax dzis dopiero sie przkreca wiec na gł nie mam elek
a zgazem to jak pisalem w nocy go spuszcze bo mnie zirytowali
zapasy mniejsze a rynek dpa blada lekka reakcja
wyraznie wyrysowane podwojne dno przynajmniej na dzissss potrzymam juz lki na fbo jako cel
a dax to samo
na razire broni 15k z tym ze u mnie dax dzis dopiero sie przkreca wiec na gł nie mam elek
zapasy mniejsze a rynek dpa blada lekka reakcja

widzę 73,20baxik pisze: ↑16 mar 2023, 19:16ropa wti no nie wiem czy to na spadki
a dax to samo
zapasy mniejsze a rynek dpa blada lekka reakcja![]()

Albo u siebie

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".