Wg mnie kierunek jest na 62 , a moze nawet 59 ?
DayTrading: Czwartek 16.03.2023
Re: DayTrading: Czwartek 16.03.2023
Potrzebna pomoc dla Oliwki. Pomożecie? https://dzieciom.pl/podopieczni/39214
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ale to juz kierunek podwazajacy zarabianie przez firmy czyli i przez russskich ale i przez usa
to teraz stawiac mocno eski to ja nie radzę

duzo bezpieczniej z dołu te dwa gwna brac tak uwazam

ten tzw poziom wyliczony na minimum byl dla kacapow na 65 a usrancow chyba na 60 czy raczej 62

a najlepiej dla obu nacji na ok 70
23fb z h1 jesy umnie na 69,7 i to cel pierwszy
Ostatnio zmieniony 16 mar 2023, 08:00 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
UE wprowadziła limit ceny na ruska ropę na poziomie 60$ . To juz chwile temu było głośno o tym . Ja zdziwiony nie będę jak zejdą na 59 . Na tym poziomie ( 59,13) mam jakaś stara kreskę , nie pamietam skąd sie tam wzięła. Pewnie zasieg z tygodniówki albo miesięcznej . Ale skoro tam ją postawiłem to znaczy ze uważałem ją za ważną .
Wrócę do domu wieczorem to sprobuje rozkminić dlaczego ją tam namalowałem.
u mnie to 38fbo z D1 TO 58,89 /18,xx a 125,xxnavik pisze: ↑16 mar 2023, 07:59UE wprowadziła limit ceny na ruska ropę na poziomie 60$ . To juz chwile temu było głośno o tym . Ja zdziwiony nie będę jak zejdą na 59 . Na tym poziomie ( 59,13) mam jakaś stara kreskę , nie pamietam skąd sie tam wzięła. Pewnie zasieg z tygodniówki albo miesięcznej . Ale skoro tam ją postawiłem to znaczy ze uważałem ją za ważną .
najgorsze to to ze oni w sumie tylko ramke dolna kanalu bialego

i dalej jest to samo w sumie co widac tylko zółta
ale na d1 weszli w trojkat podazowy takze nikto nie je doma
bo to to niebieskie to ma zasieg na 55

takze do wyboru do koloru niebieska lub biala

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2023, 08:25 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
Myśle ze indexy w USA mogą pchać do fedu up pod mniejsza obniżkę
Niżej 2,50 na razie nie będzie droga zamknięta

Tak jak pisałem oddam po 3,25

I Gitara

Ps. S&P dzisiaj cel 3990 co dalej zobaczymy
koszyki lecą

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
SP .
W drodze do poziomu 4000 to spora przeszkoda jest na 3970 . Żelbeton którego juz kilka razy nie dali rady wybić .( h4)
Edit. patrzę na wykres sp na H4 to wyglada to jakby przerzucali gorącego kartofla miedzy sobą i nikt go nie ciał przytrzymać dłużej w rękach ...
coś szykują paskudnego chyba, ....w dol rzecz jasna
W drodze do poziomu 4000 to spora przeszkoda jest na 3970 . Żelbeton którego juz kilka razy nie dali rady wybić .( h4)
Edit. patrzę na wykres sp na H4 to wyglada to jakby przerzucali gorącego kartofla miedzy sobą i nikt go nie ciał przytrzymać dłużej w rękach ...
coś szykują paskudnego chyba, ....w dol rzecz jasna

Ostatnio zmieniony 16 mar 2023, 09:19 przez navik, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Stały bywalec
Navik magiczna moc fedu może zrobić psikusa;)navik pisze: ↑16 mar 2023, 08:55SP .
coś szykują paskudnego chyba, ....w dol rzecz jasna![]()