Broker z dźwignią 1:100

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
kokosy
Gaduła
Gaduła
Posty: 214
Rejestracja: 16 lip 2018, 12:27

Re: Broker z dźwignią 1:100

Nieprzeczytany post autor: kokosy »

KrostosWW pisze:
31 gru 2023, 08:28
FxPro - Ta sama historia co z IC
Ale jest jedna strona Fxpro. I jeden przycisk rejestracja. Będzie jakiś wybór później? Chodzi oczywiście o większą dźwignie, ale bez żadnego wnioskowania o status pro.

Awatar użytkownika
dopra
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1009
Rejestracja: 25 wrz 2021, 19:46

Re: Broker z dźwignią 1:100

Nieprzeczytany post autor: dopra »

RoboForex, max dźwignia do ustawienia 1:2000, mam konto, wpłacałem i wypłacałem, jest ok

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9992
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10

Re: Broker z dźwignią 1:100

Nieprzeczytany post autor: raposo »

kokosy pisze:
02 kwie 2024, 15:02
KrostosWW pisze:
31 gru 2023, 08:28
FxPro - Ta sama historia co z IC
Ale jest jedna strona Fxpro. I jeden przycisk rejestracja. Będzie jakiś wybór później? Chodzi oczywiście o większą dźwignie, ale bez żadnego wnioskowania o status pro.
W FxPro pod Bahamami jest opcja wyboru lewara... 1:10 000 (tak, 10 tysięcy, nie 1000 :D ). Gorzej, że strona podpowiada regulacje na podstawie geolokalizacji więc aby otworzyć konto pod Bahamami obecnie trzeba kombinować z VPN-em.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

kokosy
Gaduła
Gaduła
Posty: 214
Rejestracja: 16 lip 2018, 12:27

Re: Broker z dźwignią 1:100

Nieprzeczytany post autor: kokosy »

raposo pisze:
02 kwie 2024, 17:34
W FxPro pod Bahamami jest opcja wyboru lewara... 1:10 000 (tak, 10 tysięcy, nie 1000 :D ). Gorzej, że strona podpowiada regulacje na podstawie geolokalizacji więc aby otworzyć konto pod Bahamami obecnie trzeba kombinować z VPN-em.
:shock: Aż tyle to nie :roll:
I to ma szanse przejść? Chyba muszę podać prawdziwy polski adres?
dopra pisze:
02 kwie 2024, 16:59
RoboForex, max dźwignia do ustawienia 1:2000, mam konto, wpłacałem i wypłacałem, jest ok
Dzięki.

ODPOWIEDZ