Prolog
Wujek Stefan jest nałogowym graczem czyt. Hazardzistą i lubi bardzo inwestować jak ja to mówię w "Przemysł Przetwórczy" czyli w różne wisienki, pomarańcze, cytrynki na wszystkim znanych jednorękich bandytach i ruletkach. Jak wiemy prawdopodobieństwo wygrania większej ilości gotówki na tego typu sprzętach jest nikłe, ale od czasu do czasu zdarzają się cuda także w tej metodzie inwestowania, więc po wielu niepwowdzeniach wujkowi Stefanowi także szczęscie się przytrafiło i trafił "ścianę kos czyli siódemek" na maszynie na dość dużej stawce co wiązało się z wypłatą nawet pokaźnej sumki pieniędzy a mianowicie 50.000 złotych. Po wypłacie wujek stwierdził że czas wziąć się za poważne inwestwanie i otworzył konto maklerskie żeby w/w dziengi pomnożyć na kontraktach na wig20. Z racji tego że wujek Stefano nie za bardzo wie czym są akcje nie mówiąc o kontraktach, stwierdził że w jego poważnych inwestycjach pomoże mu wróżka do której chodzi systematycznie na seanse tudzież wróżenie z tarota. Wróżka ta wywróżyła wujowi ową ostatnią wygraną i wiele innych rzeczy

"ja wiem że są różne systemy na giełdzie tak jak są systemy na ruletkę, black jacka itp. ale udowodnię Tobie niedowiarku i tobie podobnym że karta Ci prawdę powie i ta moja wróżka ma rację i pomnożę te pieniądze przez wróżenie i wtedy wam gały wyjdą na wierzch... że nie potrzeba żadnych systemów itp... ze wystarczą tylko karty położone przez kogoś kto ma moc..."
Widać z powyższego że wujo Stefano w komplecie z szarlatanką chcą się wzbogacić tzw. "strzałami z dupy" i pokazać światu na podstawie tego dziennika że dzięki kartom można na giełdzie wygrać. Przecież cel uświęca środki-nieprwadarz...?
Jednak ja sądzę że wujo jak szybko wygrał tak szybko przegra ale czy tak będzie to przekonamy się po czasie...
Zasady inwestycji wujka Stafana:
Kwota startowa: 50.000 PLN
Liczba kontraktów: 10 oraz procent składany
Prowizja: 2 pkt
Metodyka wejść: wujek idzie do wróżki raz na jakiś czas po południu lub wieczorem , więc wejście w rynek nastepuje następnego dnia na otwarciu lub na zamknieciu i nic go dalej nie interesuje...
No to zaczynamy...
Uwaga-to nie jest ściema,gra jest jak najbardziej realna za realne pieniądze wujka Stefana
Akcja
Wujek dziś był u wróżki która po postawieniu kart wyróżyła spadki, więc wejscie po PKC na zamkniecie:
10 FW20U13 po 2347
P.s. Wujek Stefano mówi: "komentarze (dobre)mile widziane