HFT Brokers - nowy polski broker
- HFT Brokers
- Gaduła
Re: HFT Brokers - nowy polski broker
Polecamy jeszcze ciepły, bo opublikowany kilka minut temu, tekst na Stockwatch.pl. Polecamy!
http://wiadomosci.stockwatch.pl/nasi-kl ... uty,124140
http://wiadomosci.stockwatch.pl/nasi-kl ... uty,124140
HFT Brokers - stworzony przez Traderów dla Traderów
Oj uwierz mi, są tacy... Tylko zazwyczaj nie wychylają się za bardzo, bo po coZatoichi pisze:Zajebiście!!!HFT Brokers pisze: Jeśli zaś chodzi o prowizje - to trochę "nieoficjalnie" możemy powiedzieć, że obecne stawki utrzymamy do końca czerwca 2015 roku.
Genialny prezent pod choinkę![]()
Bo te 8 progów to z kosmosu wzięte
8próg, 1000lotów obrotu - 0,00225% ... kto zrobi 1000 lotów w miesiącu?Przecież to 45 lotów dziennie

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- HFT Brokers
- Gaduła
Drodzy Forowicze,
informujemy, że w okresie świąteczno-noworocznym Departament Obsługi Klienta HFT Brokers będzie pracować w następujący sposób:
poniedziałek 22 grudnia 2014 8.00 – 22.00
wtorek 23 grudnia 2014 8.00 – 22.00
środa 24 grudnia 2014 8.00 – 14.00
piątek 26 grudnia 2014 8.00 – 22.00
poniedziałek 29 grudnia 2014 8.00 – 22.00
wtorek 30 grudnia 2014 8.00 – 22.00
środa 31 grudnia 2014 8.00 – 14.00
piątek 2 stycznia 2015 8.00 – 22.00
Dane kontaktowe:
e-mail: sales@hftbrokers.pl
nr telefonu: (22) 398 97 80
informujemy, że w okresie świąteczno-noworocznym Departament Obsługi Klienta HFT Brokers będzie pracować w następujący sposób:
poniedziałek 22 grudnia 2014 8.00 – 22.00
wtorek 23 grudnia 2014 8.00 – 22.00
środa 24 grudnia 2014 8.00 – 14.00
piątek 26 grudnia 2014 8.00 – 22.00
poniedziałek 29 grudnia 2014 8.00 – 22.00
wtorek 30 grudnia 2014 8.00 – 22.00
środa 31 grudnia 2014 8.00 – 14.00
piątek 2 stycznia 2015 8.00 – 22.00
Dane kontaktowe:
e-mail: sales@hftbrokers.pl
nr telefonu: (22) 398 97 80
- dobryfxplayer
- Maniak
Cały ten wywiad z HFTbrokers to jeden wielki marketingowy bełkot. Najlepszy jest cytat: "badania na rachunkach w HFT Brokers, które wykorzystują HFT Robotero pokazują, że jest to system niesamowicie skuteczny. Ponad 50 proc. rachunków jest zarobionych w stosunku do zwykłej oferty STP, gdzie wyniki pokrywają się z powszechnie znanymi statystykami Komisji Nadzoru Finansowego."Skad taka statystyka??? To jest praktycznie/statystycznie/fizycznie i jakkolwiek wiecej NIEMOZLIWE! Jaki to okres trwania rachunku, ile tranzakcji, ile rachunkow? To jest bzdura niepoparta zadnymi dowodami! Robicie statystycznemu Kowalskiemu wode z mózgu który widzi tutaj maszynkę do robienia pieniędzy! Jeszcze raz sie pytam skad ta statystyk?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Ech i po co od razu taki jazgot. Więcej pozytywu i docenienia, że na rodzimym podwórku grupa traderów stworzyła ciekawą propozycję i my jako Polacy mamy zaszczyt jako pierwsi móc z niej skorzystać.
Najważniejsze: pozytywne podejście do inwestowania (i najlepiej do całego życia)
Po drugie: stworzyć sobie dobrą strategię i/albo korzystać z przeglądów rynkowych/webinarów na HFT
Po trzecie: założyć sobie konto i samemu jakiś czas potestować.
Co do Robotero, sam korzystałem na koncie real z 5 razy może, 2 pozycje weszły ładnie z zyskiem, reszta nie uruchomiła się zgodnie ze zdefiniowanymi przeze mnie ustawieniami. Jednak póki co mało korzystać z Robotero, gdyż lewarek max 1:100, wolę na koncie NDD przy lewarku 1:500 otworzyć coś większego zgodnie z moją strategią. Otwieranie i zamykanie pozycji póki co błyskawiczne. Pomoc techniczna elegancko, pomocnie. Wpłaty/wypłaty do jednego dnia. Jak dla mnie póki co broker gitara.
Wielu pipsów
Najważniejsze: pozytywne podejście do inwestowania (i najlepiej do całego życia)
Po drugie: stworzyć sobie dobrą strategię i/albo korzystać z przeglądów rynkowych/webinarów na HFT
Po trzecie: założyć sobie konto i samemu jakiś czas potestować.
Co do Robotero, sam korzystałem na koncie real z 5 razy może, 2 pozycje weszły ładnie z zyskiem, reszta nie uruchomiła się zgodnie ze zdefiniowanymi przeze mnie ustawieniami. Jednak póki co mało korzystać z Robotero, gdyż lewarek max 1:100, wolę na koncie NDD przy lewarku 1:500 otworzyć coś większego zgodnie z moją strategią. Otwieranie i zamykanie pozycji póki co błyskawiczne. Pomoc techniczna elegancko, pomocnie. Wpłaty/wypłaty do jednego dnia. Jak dla mnie póki co broker gitara.
Wielu pipsów

- bartek1916
- Pasjonat
No juz bez przesadylukelr27 pisze:na rodzimym podwórku grupa traderów stworzyła ciekawą propozycję i my jako Polacy mamy zaszczyt jako pierwsi móc z niej skorzystać.

- HFT Brokers
- Gaduła
Drodzy Forowicze,
w nadchodzącym 2015 roku zmienności, wielu pipsów i samych sukcesów inwestycyjnych, a dzisiejszej nocy - szampańskiej zabawy życzy Wam cała Ekipa HFT Brokers!

-- 08 sty 2015, 09:19 --
Zapraszamy na krótki tutorial z obsługi platformy HFT Webtrader:
http://youtu.be/OYtwi1hTrsg?list=UU2qjF ... Xh63qV6HBQ
w nadchodzącym 2015 roku zmienności, wielu pipsów i samych sukcesów inwestycyjnych, a dzisiejszej nocy - szampańskiej zabawy życzy Wam cała Ekipa HFT Brokers!

-- 08 sty 2015, 09:19 --
Zapraszamy na krótki tutorial z obsługi platformy HFT Webtrader:
http://youtu.be/OYtwi1hTrsg?list=UU2qjF ... Xh63qV6HBQ
Jakie zaobserwowaliście poślizgi na głównych parach? Ale nie podczas danych tylko na spokojnym rynku.
mam takie pytanko
czy w HFT na konto z prowizja, ta prowizja moze byc w PIT-cie odliczona kwoty podatku jako koszt ?
czy wogole prowizja od transakcji na forexie moze byc kosztem?
czy w HFT na konto z prowizja, ta prowizja moze byc w PIT-cie odliczona kwoty podatku jako koszt ?
czy wogole prowizja od transakcji na forexie moze byc kosztem?
Prowizja jest kosztem i uwzględnia to już bilans transakcji kiedy ją zamykasz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu