FxPro (ECN) - wątek II
Re: FxPro (ECN) - wątek II
czy w fxpro na którejś zplatform cTrader lub MT4 jest możliwość wykonywania zleceń oczekujących jednym kliknięciem??
i czy są jakieś pluingi do mt4 ??
i czy są jakieś pluingi do mt4 ??
Witaj,
W obu platformach jest taka możliwość. W cTrader jest panel z lewej strony natomiast w MT4 jest dodatek w postaci One Click Trader (jeśli nie wyświetla Ci się domyślnie kliknij na strzałkę w lewym górnym rogu wykresu).
Przypominam o zaczynającym się na dniach konkursie FxPro:
http://forex-nawigator.biz/forum/konkur ... 23148.html
W obu platformach jest taka możliwość. W cTrader jest panel z lewej strony natomiast w MT4 jest dodatek w postaci One Click Trader (jeśli nie wyświetla Ci się domyślnie kliknij na strzałkę w lewym górnym rogu wykresu).
Przypominam o zaczynającym się na dniach konkursie FxPro:
http://forex-nawigator.biz/forum/konkur ... 23148.html
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam
Mam pytanie odniosnie FXPRO , ponieważ znalazłem sprzeczne informacje , chciałbym się upewnić jak jest .
Interesuje mnie czy W FXPRO dozwolony jest hedge w ramach jednego depozytu w modelu ECEN platforma Ctrader , na jednym instrumencie , czyli otwarte zlecenia kupno i sprzedaż jednocześnie , pomijam celowość i słuszność takiego zagrania , w wersji demo jaka aktualnie testuje mogę zawierać na jednym instrumencie zlecenia przeciwstawne w ramach swojego depo, na tym samym instrumencie . Jak jest w rzeczywistości ? ......
Mam pytanie odniosnie FXPRO , ponieważ znalazłem sprzeczne informacje , chciałbym się upewnić jak jest .
Interesuje mnie czy W FXPRO dozwolony jest hedge w ramach jednego depozytu w modelu ECEN platforma Ctrader , na jednym instrumencie , czyli otwarte zlecenia kupno i sprzedaż jednocześnie , pomijam celowość i słuszność takiego zagrania , w wersji demo jaka aktualnie testuje mogę zawierać na jednym instrumencie zlecenia przeciwstawne w ramach swojego depo, na tym samym instrumencie . Jak jest w rzeczywistości ? ......
Z tego co pamiętam na realu jest dokładnie tak samo i hedging jest dozwolony.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy FXPRO zamierza wprowadzić funkcje trailing stop ????? jak tak to kiedy??
-- 01 maja 2013, 12:35 --
I jeszcze jedno pytanie. Czy jest wersja umowy z klientem po Polsku??
-- 01 maja 2013, 12:35 --
I jeszcze jedno pytanie. Czy jest wersja umowy z klientem po Polsku??
Jest. Najpierw wybierasz opcję cAlgo a następnie jak na załączonym obrazkuMlody22 pisze:Czy FXPRO zamierza wprowadzić funkcje trailing stop ????? jak tak to kiedy??

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Dzięki tylko jak byś mógl powiedzieć jak go uruchomić bo mi coś to nie wychodzicytrynek pisze:Jest. Najpierw wybierasz opcję cAlgo a następnie jak na załączonym obrazkuMlody22 pisze:Czy FXPRO zamierza wprowadzić funkcje trailing stop ????? jak tak to kiedy??Osobiście wolałbym aby TS jednak był zaimpletowany bezpośrednio w cTrader
Kompilujesz, wybierasz parę walutową, ustawiasz parametry i uruchamiasz.... TUTAJ masz przewodnikiMlody22 pisze:Dzięki tylko jak byś mógl powiedzieć jak go uruchomić bo mi coś to nie wychodzi
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Robię tak jak piszesz i nadal nie chce się uruchomić co ja mogę źle robić?? Przed uruchomieniem robota mam otwartą jedną pozycje. dodaje zdjęcie
-- 02 maja 2013, 14:42 --
Dzisiaj pod czas konferncj Mario Draghiego 3 razy przyciela mi sie platforma Ctrader.. mial ktoś jeszcze dzisiaj taki problem??
-- 02 maja 2013, 17:24 --
Co jest dzisiaj z tą platformą slow conetion co pięć minut mi wykaskuje na kilka sekund!!
-- 02 maja 2013, 14:42 --
Dzisiaj pod czas konferncj Mario Draghiego 3 razy przyciela mi sie platforma Ctrader.. mial ktoś jeszcze dzisiaj taki problem??
-- 02 maja 2013, 17:24 --
Co jest dzisiaj z tą platformą slow conetion co pięć minut mi wykaskuje na kilka sekund!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
Opisz może Raposo jakoś dokładniej zalety i wady tego FxPro Vault

Przede wszystkim, czy opłaty z poszczególnych pośredników (PayPal, Skrill), kartami debetowymi/kredytowymi... ulegają jakiejś zmianie i szybkość z przelewów bankowych
Czy to ma tylko rolę psychicznego zarządzania gotówką, trzymanie pieniędzy na "ich koncie bankowym" w celu uniknięcia w przyszłości problemów z przelewem gotówki na swój rachunek inwestycyjny w FxPro (czasem)
Czy wszystkie środki w FXPro Vault są trzymane na kontach Barclays
Czy jedyną poważniejszą wadą jest jedna waluta portfela i opłatami przewalutowań
Przede wszystkim, czy opłaty z poszczególnych pośredników (PayPal, Skrill), kartami debetowymi/kredytowymi... ulegają jakiejś zmianie i szybkość z przelewów bankowych

Czy to ma tylko rolę psychicznego zarządzania gotówką, trzymanie pieniędzy na "ich koncie bankowym" w celu uniknięcia w przyszłości problemów z przelewem gotówki na swój rachunek inwestycyjny w FxPro (czasem)

Czy wszystkie środki w FXPro Vault są trzymane na kontach Barclays

Czy jedyną poważniejszą wadą jest jedna waluta portfela i opłatami przewalutowań

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线