IMO przygotowuje sie do wyjscia gora z flagi, trojkata na D1 i pewnie czeka nas fajny zielony trend w najblizszych dniach

Chodzi mi o jakies fundamentalne czynniki ktore doprowadza do takiego skoku.harymilloki pisze:
Troche grubo naciagnieta ta niebieska strzalka.
Co ma byc przyczyna tych wzrostow z 1.36 do 1.43 ?
Jeśli potraktujemy korektę ABC którą pokazałem jako falę 2 to tam możemy się znaleźć kończąc formację 5 falową. Jeśli ktoś wie o którą formację mi chodzi.
pachnie mi to fakiem i jazda w dółKusus pisze:Bardzo wazny poziom na GBP/JPY.
IMO przygotowuje sie do wyjscia gora z flagi, trojkata na D1 i pewnie czeka nas fajny zielony trend w najblizszych dniach

Dokladnie.MasterFx pisze:pachnie mi to fakiem i jazda w dółKusus pisze:Bardzo wazny poziom na GBP/JPY.
zobaczymy co dzisiejsza d1 pokaze na zamknieciu

A to dlatego że patrzyłem na wykres na tradingview i zapomniałem go sobie odświerzyć ponownie łącząc się z interentem
 A to dlatego że patrzyłem na wykres na tradingview i zapomniałem go sobie odświerzyć ponownie łącząc się z interentem  Wykres zatrzymał się na poziomie 1268... Wiec stwierdziłem że warto już L pakować
 Wykres zatrzymał się na poziomie 1268... Wiec stwierdziłem że warto już L pakować  No wszystko by było ok gdyby się nie okazało że jesteśmy już na poziomie 1299
 No wszystko by było ok gdyby się nie okazało że jesteśmy już na poziomie 1299  Ale  powinniśmy jeszcze wzbijać się trochę w górę do okolic 1315. Także jeszcze coś zarobie
 Ale  powinniśmy jeszcze wzbijać się trochę w górę do okolic 1315. Także jeszcze coś zarobie