DayTrading: Wtorek 23.04.2019
Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2019
eur --usd poszle kontra na H 4 nie powinna wyjsc wyzej 1,1245---1,1255
edek z krotkiej
narazie to proste jak abc w dol to sporo nizej a w gore 2 mozliwe oporki dla ssss
https://iv.pl/images/65102996702073149576.png
i wg zasady pod 50fb to ciagle mozliwe spadki reszta to juz DT
BEZ pozycji i na edku i na dolcach
czyli juz mnie kuszaaaaaa 
narazie to proste jak abc w dol to sporo nizej a w gore 2 mozliwe oporki dla ssss
https://iv.pl/images/65102996702073149576.png
i wg zasady pod 50fb to ciagle mozliwe spadki reszta to juz DT
BEZ pozycji i na edku i na dolcach

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
na realu jak Ci siekną depo przy flash crashu i będziesz mieć do spłaty debet na rachunku to dopiero wtedy zrozumiesz "cudowność" swojej strategiiŚwieżak44 pisze:Wczoraj zysk +1,2k , dziś +0,86k.. Co powiesz jak będzie zysk 30 dni pod rząd???![]()

freakout graty
A PATRZAC na edka dluzej to uwazam ze juz powinno byc rozstrzygniecie
to trzecie juz zejscie wiec gora przyszly tydzien
ja za 1,11xx chetnie nizej

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
1. Nic nie zostawiam nawet na noc. Dziś w nocy robili większe ruchy niż wczoraj za dniafreakout pisze:na realu jak Ci siekną depo przy flash crashu i będziesz mieć do spłaty debet na rachunku to dopiero wtedy zrozumiesz "cudowność" swojej strategiiŚwieżak44 pisze:Wczoraj zysk +1,2k , dziś +0,86k.. Co powiesz jak będzie zysk 30 dni pod rząd???![]()
2. SL-e są zawsze ale daleko, na wykresach rzadko je widać.
-- Dodano: 23 kwie 2019, 22:40 --
Musze poprawić gre z trendem, bo dziś rzeźnik spadał a ja prawie wszystko L grałem. A i tak jest zysk. Chyba dzięki tej strategi..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
kiedyś cena nie zawróci i będziesz szukać nowej strategii - każdy to przerabiał i nic nowego nie odkryłeśŚwieżak44 pisze:1. Nic nie zostawiam nawet na noc. Dziś w nocy robili większe ruchy niż wczoraj za dniafreakout pisze:na realu jak Ci siekną depo przy flash crashu i będziesz mieć do spłaty debet na rachunku to dopiero wtedy zrozumiesz "cudowność" swojej strategiiŚwieżak44 pisze:Wczoraj zysk +1,2k , dziś +0,86k.. Co powiesz jak będzie zysk 30 dni pod rząd???![]()
2. SL-e są zawsze ale daleko, na wykresach rzadko je widać.
-- Dodano: 23 kwie 2019, 22:40 --
Musze poprawić gre z trendem, bo dziś rzeźnik spadał a ja prawie wszystko L grałem. A i tak jest zysk. Chyba dzięki tej strategi..