Gdzieś tak 1,11000... Ale, nie dlatego, że trend, albo co innego.andrut pisze:Euro na wsparciach - ciekawe co będzie jutro.
Tylko dlatego, że nie retestowali tego poziomu.
Gdzieś tak 1,11000... Ale, nie dlatego, że trend, albo co innego.andrut pisze:Euro na wsparciach - ciekawe co będzie jutro.
Ale tylko pod jednym warunkiem!highend pisze:Rzeźnik dokąd spada...? szukacie już odbicia?
Ja wiem dokąd spada. Informacja warta miliardy.
generalnie zamykałbym eSki w okolicach 150-151, a odwracał się przy 147-150.
duży rozrzut, ale to w końcu wykres weekly.
nic juz z niego nie musi być tak apropo. Po prostu nie widzę opcji na wzrosty rzeźnika na terazfx-technik pisze: Przemo, tak prywatnie:
Dopóki się nie wyleczysz z takiego podejścia, jakie tu prezentujesz, dopóty z twojego tradingu nic nie wyjdzie.
Trochę inaczej to napisałeś!highend pisze:nic juz z niego nie musi być tak apropo. Po prostu nie widzę opcji na wzrosty rzeźnika na terazfx-technik pisze: Przemo, tak prywatnie:
Dopóki się nie wyleczysz z takiego podejścia, jakie tu prezentujesz, dopóty z twojego tradingu nic nie wyjdzie., a ludzie już szukają punktów zwrotnych.
gwarancji nie daję, od tego są SL i strategia.
W uproszczeniu: rzeźnik dalej spada, może ewentualnie zawrócić przy 147-150 - ale nie musi. I tyle chciałem przekazać.
ale już lepiej?fx-technik pisze: Trochę inaczej to napisałeś!
Wiele rzeczy jest bez sensu.highend pisze:ale już lepiej?fx-technik pisze: Trochę inaczej to napisałeś!to właśnie miałem na myśli
może, nie musi
- ale szukanie teraz punktów zwrotnych? bezsens...
nawet jak teraz odbija od S3 to co z tego....?
Jesteś w błędzie dlatego, że mylisz totalnie konteksty! Z perspektywy wykresu miesięcznego trend wzrostowy nigdy nie został zanegowany.highend pisze:ja ta wolę mojego fibo z zasięgami.
weźmy GOLDA. Gdyby przyjąć, że mamy jednak odwrócenie trendu na UP
oraz impuls dający to odwrócenie to jest aktualny Fibo 0 - Fibo 100,
to właśnie tak to może wyglądać na nowy trend
chyba, że wciąż ktoś myśli o złocie na 1030 czy niżej... podobno miało być 900, a nawet 600
z mojego wykresu wynika, że 1156 (FIBO 50) byłoby idealnym miejscem na korektę impulsu....
tak to działa?