DayTrading: Wtorek 18.08.2015
Re: DayTrading: Wtorek 18.08.2015
no to małe L na edka, uJek już traci impet, na wykresie h1 może zainicjował dłuższą falę up
-
- Fanatyk
:[/quote]Nowy123 pisze:Dodaj kolegę do "ignora" i tyle. Ja tak zrobiłem. Ponieważ nie jestem, w stanie zweryfikować jego skill'a, bo nie umiem się przebić, przez język którego używa.Tomasz196407 pisze:[
Amen.
cześć Nowy,
nieomylność prowadzi do "piekła" ?
kazdy chce mieć racje! a tu wystarczy zarabiac tylko!!
nie obrzucajcie sie nawzajem ....

nie jestem nie omylny wazne by ich bylo jak najmniej

-- Dodano: wt 18-08-2015, 15:25 --
jeszcze czas podany

ok, dobrze mnie chodzi bardziej o wzajemne sie szanowanie, chyba ze juz nikomu tu nie zalezy na tym,
co do wykresu eu zgodze sie ze jestesmy w fali C co oznaczyłes , tylko ta C jest w formie złozonej i ciezko jest na niej cos prognozować, wykres rzeznika prognozuje ruch na 198
ed 3h
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2015, 15:48 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
cześć Nowy,Tomasz196407 pisze::Nowy123 pisze:Dodaj kolegę do "ignora" i tyle. Ja tak zrobiłem. Ponieważ nie jestem, w stanie zweryfikować jego skill'a, bo nie umiem się przebić, przez język którego używa.Tomasz196407 pisze:[
Amen.
nieomylność prowadzi do "piekła" ?
kazdy chce mieć racje! a tu wystarczy zarabiac tylko!!
nie obrzucajcie sie nawzajem ....

nie jestem nie omylny wazne by ich bylo jak najmniej

-- Dodano: wt 18-08-2015, 15:25 --
jeszcze czas podany

ok, dobrze mnie chodzi bardziej o wzajemne sie szanowanie, chyba ze juz nikomu tu nie zalezy na tym,
co do wykresu eu zgodze sie ze jestesmy w fali C co oznaczyłes , tylko ta C jest w formie złozonej i ciezko jest na niej cos prognozować, wykres rzeznika prognozuje ruch na 198[/quote]
spoko C jedzie idelanie ja na razie najpierw rownosci fal czasowka teraz 125 % fib czy bedzie docelowo 161 ??
-- Dodano: wt 18-08-2015, 15:41 --
patrzac gdze SP500 na oporach UJ to mozliwe ze na dzis tyle z EDKA z s jutro CPI z USA
Ostatnio zmieniony 18 sie 2015, 15:42 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
m5 ed orgr na jakieś 20 pips
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- nowy joker
- Pasjonat
Jednego czego nie mogę zrozumieć to dlaczego wszyscy cały dzień pisze o braniu L na edku jak on tak ładnie dzisiaj S wypłacił ale powiedzenie "jak wszyscy kupują , to Ty sprzedawaj " się sprawdziło przynajmniej w moim przypadku . A tera L
Ty to pierwszy pisałeś dzisiaj..
-
- Fanatyk
i o to chodzi jedni L drudzy S,nowy joker pisze:Jednego czego nie mogę zrozumieć to dlaczego wszyscy cały dzień pisze o braniu L na edku jak on tak ładnie dzisiaj S wypłacił ale powiedzenie "jak wszyscy kupują , to Ty sprzedawaj " się sprawdziło przynajmniej w moim przypadku . A tera L
nie ma jednomyslnosci to było za czasów odległych jedna partia jeden głos,

a my szanujmy sie

- nowy joker
- Pasjonat
Ja pisalem rano o 7 kolego a wyraźnie zawsze pisze o krutkim terminie jak ja pisalem to Edek wybił a dax spadł na otwarciu czy nie tak było ?
- A tu twój cytatnowy joker pisze:Ja tez bym dzisiaj widział L na edku i s na daxie
VSA
nowy joker pisze:Jednego czego nie mogę zrozumieć to dlaczego wszyscy cały dzień pisze o braniu L na edku jak on tak ładnie dzisiaj S wypłacił ale powiedzenie "jak wszyscy kupują , to Ty sprzedawaj " się sprawdziło przynajmniej w moim przypadku . A tera L
nie wiem

p500 opory - USD JPY opory
EURUSD wsparcie - i fibo czasowe - chyba na dzis koniec z short i z swingiem dla DT graczy jutro CPI USA