DayTrading: Wtorek 14.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 14.05.2013
nie bylo retestu 1,3060 wiec nie wiem czy czas na spadki
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Mnie tam coś świta, że jeszcze jeden atak byłby potrzebny do potrójnego...
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
kashper pisze:Mnie tam coś świta, że jeszcze jeden atak byłby potrzebny do potrójnego...
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, 22:15 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Jedyna nadzieja, że 1,31 wytrzyma. Wg Mnie jeśli macie S to trzeba zamykać przy korektach.roberttheus pisze:poziom 1.31 na e/a respektowany.. narazie!
Wykres tygodniowy pokazuje, że od 2009 spadliśmy z poziomu 2,0 na EUR/AUD!!!
Po przełamaniu 1,315 droga do 1,35 otwarta i potwierdzają to analizy długoterminowe, które widzą AUD/USD na 0,8-0,9!!!
W załączeniu wykres tygodniowy, który pokazuje iż mnóstwo traderów zrobiło niezłe kariery grając na spadki na EUR/AUD przez ostatnie 3-4 lata (tak czytałem)
jutro zaczynamy od Francuskiego PKB i NIemieckiego pozniej
- roberttheus
- Maniak
też zaczynam zmieniać sentyment i pomału otwieram małe lki na korekcinach niewielkich i liczę że poleci w kosmosMarcin30 pisze:Jedyna nadzieja, że 1,31 wytrzyma. Wg Mnie jeśli macie S to trzeba zamykać przy korektach.roberttheus pisze:poziom 1.31 na e/a respektowany.. narazie!
Po przełamaniu 1,315 droga do 1,35 otwarta i potwierdzają to analizy długoterminowe, które widzą AUD/USD na 0,8-0,9!!!
W załączeniu wykres tygodniowy, który pokazuje iż mnóstwo traderów zrobiło niezłe kariery grając na spadki na EUR/AUD przez ostatnie 3-4 lata (tak czytałem)
windsurfing na falach trendu
wieczorne zabawy
na edku ?
pokazac ten bank co sie zabawil
piekne SL pozbierali, ciekawe co by bylo pod 1,2900?

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Widze ze strasznie Ciebie boli ta pozycja mnie tez posłuchaj mam otwarty 1lot 1,2952 mam oczywiście jebane S mam L na 2,5 lota aud/usd po 9971 teraz siedze i patrze w zajebany monitor i czytam te brednie o milio onach o trafnych pozycjachroberttheus pisze:też zaczynam zmieniać sentyment i pomału otwieram małe lki na korekcinach niewielkich i liczę że poleci w kosmosMarcin30 pisze:Jedyna nadzieja, że 1,31 wytrzyma. Wg Mnie jeśli macie S to trzeba zamykać przy korektach.roberttheus pisze:poziom 1.31 na e/a respektowany.. narazie!
a nie mowilem ze tak będzie po fakcie te wszystkie zajebane systemy te mikro loty te analizy wszystko to ..uj
wieszkiedy się zarabia to Tobie powiem jak się nie czyta forum
dowiesz sie w nocy 12900 12870 smialocrok. pisze:wieczorne zabawyna edku ?