DayTrading: Wtorek 03.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 cze 2014, 00:00

Wzrost
12
48%
Bez zmian
7
28%
Spadek
6
24%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re:

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

kk.dreamer pisze:Hej. Znowu się chłopaki przekomarzacie. :) Ja jak to ostatnio bywa zagladam co jakiś czas. Złośliwosc losu.Jak juz mialam wrocic pelną gębą na fx to teraz niańcze syna z różyczką w domu :/ Ale co tam. ZErkam żeby być na bieżąco.
Ciapul co dalej z GU? mam elke od 1.6700 i stawialam że dotrzemy ponad 1.68 ale teraz juz sama nie wiem. Jak to widzisz obecnie?
czesc
h1 - prostokąt ?
https://www.tradingview.com/x/PsH5U6pr

d1 - grube niebieskie nie chce przepuścić
https://www.tradingview.com/x/qRoCOVk7

obecnie trzymam L i sprzedaje górki :)
Ostatnio zmieniony 03 cze 2014, 21:44 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 03.06.2014

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

AUDUSD znajduje sie nad istotnym wsparciem D1 ponizej ktorego rezyduje duza liczba sell stopow.

https://www.tradingview.com/x/w3fatznc

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

O czym wy awruk eicilodreip? :-) ... Dziś ed +30 i gaud +30 ... Kabel -17... na czisburgera będzie... ;-) bless. ... A jak złoto zrobi Co ma zrobić to i na big macka będzie ;-)

wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Re: Re:

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Ciapul pisze:
kk.dreamer pisze:Hej. Znowu się chłopaki przekomarzacie. :) Ja jak to ostatnio bywa zagladam co jakiś czas. Złośliwosc losu.Jak juz mialam wrocic pelną gębą na fx to teraz niańcze syna z różyczką w domu :/ Ale co tam. ZErkam żeby być na bieżąco.
Ciapul co dalej z GU? mam elke od 1.6700 i stawialam że dotrzemy ponad 1.68 ale teraz juz sama nie wiem. Jak to widzisz obecnie?
czesc
h1 - prostokąt ?
https://www.tradingview.com/x/PsH5U6pr

d1 - grube niebieskie nie chce przepuścić
https://www.tradingview.com/x/qRoCOVk7
Dzieki za odpowiedź, wyglaa tak jakby bardziej jednak kierunek 1.66 miał być, ciekawie ciekawie.
Mgiełko czyli na AU wychodzi, że poniżej 0.92 mega S..
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

na kiwi to wygląda na promocję ;)

https://www.tradingview.com/x/Y9H05gr3
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

ByQ pisze:Ciapul - zwykła, szara, komputer, biurko i te sprawy. Mam na głowie tyle co każdy i zarabiam tyle co większość i tego się trzymaj. Od kilku lat jestem zdania, że kapusta lubi cisze.

Dobra kończymy to :)
Podsumowując:
1. Nie mam MC
2. Zakładając, że nie mówiłem prawdy i gram z powodzeniem, mam na rachunku grubo ponad 200 k nie dostałbym wykładu o ekonomii i nagłych rad ekspertów co dowodzi, że nie macie racji.
3. Zakładając, że napisałbym post wcześniej, że kupiłem kamienną wannę od Igusa za 25k również byście tego nie napisali co również dowodzi, że nie macie racji.

Dlatego, że:
1. ?Jeśli ktoś nie odnosi sukcesów na rynku forex to nie musi być gorszy lub lepszy:

bo:
1. Może mu się NIE CHCIEĆ myśleć a nie dlatego, że NIE POTRAFI myśleć

Pisząc to z sarkazmem i patrząc na kontrofensywę niektórych użytkowników można wysnuć zatem dwa wnioski:

1. Czujecie się lepsi bo ktoś napisał, że zarabia mniej na FX
2. Czujecie, że dostaliście prawo do pouczania kogoś w momencie kiedy NIKT was o nic nie pytał tylko stwierdził fakt.

BTW. Kamienną wannę naprawdę sobie sprawiłem, serio. Polecam, ładnie się komponuje w domu, szczególnie jeśli ma się w łazience szyby i widok na ogród. Mój tato jest kamieniarzem ale wolałem zapłacić i kupić w całości.

AUD /USD D1
HFT's: 0.9230
Cel: 0.9380
ludziom którym "hajs się zgadza" np: są ustawieni po rodzicach czasem wydaję się że są lepsi od innych i że wszystko w życiu przyjdzie im tak łatwo jak przychodzi do tej pory aż trafiają na forex :mrgreen: :564: mam nadzieje byqu że ty do nich nie należysz...
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: Re:

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

kk.dreamer pisze:Dzieki za odpowiedź, wyglaa tak jakby bardziej jednak kierunek 1.66 miał być, ciekawie ciekawie.
6740 trzyma ładnie a jak puści to 6730 odbija momentalnie dlatego nie jestem przekonany co do południa
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

:wink:

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

homar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: homar »

ByQ pisze:Ciapul - zwykła, szara, komputer, biurko i te sprawy. Mam na głowie tyle co każdy i zarabiam tyle co większość i tego się trzymaj. Od kilku lat jestem zdania, że kapusta lubi cisze.

Dobra kończymy to :)
Podsumowując:
1. Nie mam MC
2. Zakładając, że nie mówiłem prawdy i gram z powodzeniem, mam na rachunku grubo ponad 200 k nie dostałbym wykładu o ekonomii i nagłych rad ekspertów co dowodzi, że nie macie racji.
3. Zakładając, że napisałbym post wcześniej, że kupiłem kamienną wannę od Igusa za 25k również byście tego nie napisali co również dowodzi, że nie macie racji.

Dlatego, że:
1. ?Jeśli ktoś nie odnosi sukcesów na rynku forex to nie musi być gorszy lub lepszy:

bo:
1. Może mu się NIE CHCIEĆ myśleć a nie dlatego, że NIE POTRAFI myśleć

Pisząc to z sarkazmem i patrząc na kontrofensywę niektórych użytkowników można wysnuć zatem dwa wnioski:

1. Czujecie się lepsi bo ktoś napisał, że zarabia mniej na FX
2. Czujecie, że dostaliście prawo do pouczania kogoś w momencie kiedy NIKT was o nic nie pytał tylko stwierdził fakt.

BTW. Kamienną wannę naprawdę sobie sprawiłem, serio. Polecam, ładnie się komponuje w domu, szczególnie jeśli ma się w łazience szyby i widok na ogród. Mój tato jest kamieniarzem ale wolałem zapłacić i kupić w całości.

AUD /USD D1
HFT's: 0.9230
Cel: 0.9380

wszystko OK, masz prawo traktować to jak hobby ale uważny czytelnik zapytałby się PO CO? skoro wiesz, że nie zarobisz, skoro jest ryzyko się se wciągniesz i zaryzykujesz większą kasę, skoro nie chcesz myśleć, skoro biorąc pod uwagę powyższe to strata czasu i zawsze jednak stres i rozpraszanie uwagi od normalnego życia...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

https://www.youtube.com/watch?v=uG_5m5Q ... dex=3&hd=1 :lol: :lol: :lol: :lol:

-- Dodano: wt 03-06-2014, 22:25 --

03:30 AUD PKB (raz na kwartał) 1,0% 0,8%

Zablokowany