ByQ pisze:Ciapul - zwykła, szara, komputer, biurko i te sprawy. Mam na głowie tyle co każdy i zarabiam tyle co większość i tego się trzymaj. Od kilku lat jestem zdania, że kapusta lubi cisze.
Dobra kończymy to

Podsumowując:
1. Nie mam MC
2. Zakładając, że nie mówiłem prawdy i gram z powodzeniem, mam na rachunku grubo ponad 200 k nie dostałbym wykładu o ekonomii i nagłych rad ekspertów co dowodzi, że nie macie racji.
3. Zakładając, że napisałbym post wcześniej, że kupiłem kamienną wannę od Igusa za 25k również byście tego nie napisali co również dowodzi, że nie macie racji.
Dlatego, że:
1. ?Jeśli ktoś nie odnosi sukcesów na rynku forex to nie musi być gorszy lub lepszy:
bo:
1. Może mu się NIE CHCIEĆ myśleć a nie dlatego, że NIE POTRAFI myśleć
Pisząc to z sarkazmem i patrząc na kontrofensywę niektórych użytkowników można wysnuć zatem dwa wnioski:
1. Czujecie się lepsi bo ktoś napisał, że zarabia mniej na FX
2. Czujecie, że dostaliście prawo do pouczania kogoś w momencie kiedy NIKT was o nic nie pytał tylko stwierdził fakt.
BTW. Kamienną wannę naprawdę sobie sprawiłem, serio. Polecam, ładnie się komponuje w domu, szczególnie jeśli ma się w łazience szyby i widok na ogród. Mój tato jest kamieniarzem ale wolałem zapłacić i kupić w całości.
AUD /USD D1
HFT's: 0.9230
Cel: 0.9380