ja już zrealizowałem zyskMGrzech pisze:pedro pisze:przemowienie Mariano Goldmana Draghiego w żaden sposób nie wpłynie na eurusdmajor1987 pisze:panowie dwa pytania, kiedy spodziewać się większych spadków na rzeźniku i na kablu oraz co sądzicie o dzisiejszym przemówieniu szefa EBC czy zadziała na euro dodatnio? czy raczej szykować się na S?
a co do spadkow, to jak się pojawią pierwsze czerwone świeczki na m15, będzie można szukac wejsc na S, na kablu i dżeźniku : )
Juz sa czerwone swieczki na m15Mam zaladowane eski na poziomie 1.65009 i 64963 i sie z nimi bujam. Mam nadzieje ze spadnie tak zeby wyjsc lekko na plus. A wiec te czerwone swieczki to mam nadzieje dobry znak
a Ty wchodzisz
S ?
DayTrading: Środa 12.02.2014
Re: DayTrading: Środa 12.02.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
zapomnij, pociąg odjechał ze stacji - oandianie machają z pociągu i śmieją sięlukpiasek pisze:1.35 odpał nastąpi na 1.37-1.38 w perspektywie 1-2 dni
przypomijcie mi jutro to co piszę zobaczymy na ile sprawdzi się ten scenario z mojego systemiku![]()
Te motyle, nietoperze i inne gowna tego typu to mozna wsadzic miedzy bajki, rynkiem poruszaja tysiace maklerów w bankach, wyobrazasz sobie ze nagle ich boss makler wychodzi na mownice i do wszystkich mowi: hej, wlasnie wyrysowal sie motyl, wszyscy wlazimy w eSki!, ja Sobie nie wyobrazamBemowo1 pisze:jeszcze coś takiego wskaźnik mi wymalował -
a jak one same się tworzą? : ) ... bez ingerencji, itp?psxor pisze:Te motyle, nietoperze i inne gowna tego typu to mozna wsadzic miedzy bajki, rynkiem poruszaja tysiace maklerów w bankach, wyobrazasz sobie ze nagle ich boss makler wychodzi na mownice i do wszystkich mowi: hej, wlasnie wyrysowal sie motyl, wszyscy wlazimy w eSki!, ja Sobie nie wyobrazamBemowo1 pisze:jeszcze coś takiego wskaźnik mi wymalował -takze prosze, wszyscy tylko nie Ty, bo z 90% tutaj uzytkownikow sie smieje, nie chce i z Ciebie
Jutro też jest dzień.
Ja sam z siebie się śmieje (czasem płacze) jak patrze na to co robię to się akurat w kierunku mojej osoby nie dziwię twoim śmiechom 
6523 i 649 to dwa ważne podłogi dla kabella
na edku atak i przebicie 3550 i dalej mamy S zapewne
wczoraj szukałem drługoterminowej L, wyjdzie mario i znowy bede szukał czegos innego
na edku atak i przebicie 3550 i dalej mamy S zapewne
wczoraj szukałem drługoterminowej L, wyjdzie mario i znowy bede szukał czegos innego
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 13:25 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
zapamiętaj zdrowe odbicie od okolic 1.35 (brak new low poniżej 1.35) to atak na 1.37-38 i dalej w góre tak mi systemik podpowiada przypomnij mi jutro to zobaczymy jak to wyjdzie bo od popoludnia nie bedzie mnie przy kompie i musze trochę orderów poustawiaćBemowo1 pisze:zapomnij, pociąg odjechał ze stacji - oandianie machają z pociągu i śmieją sięlukpiasek pisze:1.35 odpał nastąpi na 1.37-1.38 w perspektywie 1-2 dni
przypomijcie mi jutro to co piszę zobaczymy na ile sprawdzi się ten scenario z mojego systemiku![]()
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

strzał ładny
i jak najwięcej takich dni
a jak reszta
głównie zwracałem uwagę na pary z kablem i ...
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p653099
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
dzięki tym kreskom, i m15, 25% depo dziś ; ) ... i to tak, wiesz, na łatwiźniej...niemiaszek pisze:strzał ładny![]()
i jak najwięcej takich dni![]()
a jak resztawyszło coś z kresek
![]()
głównie zwracałem uwagę na pary z kablem i ...![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p653099
gej, i gbpusd, też dzięki kreskom ...
nie lubie eda, ale też w kreski się wpisał idealnie: https://www.tradingview.com/x/PLuchUoP/
kreski mi wszystko poukladaly ; ) i na m15, jak zielona się zamknię nad, to L, jak czerwona się zamknie pod, to S. . . łatwiej się nie da ; )
-- Dodano: 12 lut 2014, 14:35 --
zapomniałem, małe L na gold mam otwarte od pivota
Jutro też jest dzień.
wszystko zalezy czy to na SP%00 to ABC czy 2 teraz i 3 idziepedro pisze:liczymy że sp500 w koncu do tego 1700 dojdzieNowy123 pisze:to rzeznik jesli to V rozpoczyna korekte a jesli to cos wiekszegoto PIPSODAJKA RUSZA dopiero
![]()
jesli to duza 2i teraz 3 wraz z USD JPY
rzeznik 160/159.50 ; )
-- Dodano: 12 lut 2014, 14:06 --
a, i ejman z rana, zrealizowany
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p653110
nie upieram sie do konca ze to 2 na SP500 bo mam opcje ze to ABC i 5 dopiero idzie na MAJ - czytam wakacyjne terminy do wykonczenia ale pod cos trzeba grac