DayTrading: Środa 05.02.2014
Re: DayTrading: Środa 05.02.2014
to co jutro longi na eu
zaloze sie o piwo ze stopy beda bez zmain a rynek zareaguje po konferencji ecb wzrostami na EU, 68% szans na realizacje tego scenariusza.

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
crok. pisze:dla mnie jak na razie spadek na edku i to z 70 pip sie szykuje
-- Dodano: śr 05-02-2014, 20:47 --
ciekawe jak wiesz czy w tym ruchu kupili czy szprzedali ?eurodolec pisze:i tego się trzymaj, że hejyeahman pisze:P3rkoz - zgadzam sie 100%
na bank te strzały o 14 i 16 na edku to byli duzi gracze - więc jeśli oni zajmuą L to znaczy że wiedzą co robią - bo bankiet z dragim to bankiet że hej
Doświadczenie skalpera mi to mówi

-- Dodano: 05 lut 2014, 19:49 --
Jestem bez pozycji - ja gram jedynie sklap z systemowych sygnałów.eurodolec pisze:i tego się trzymaj, że hejyeahman pisze:P3rkoz - zgadzam sie 100%
na bank te strzały o 14 i 16 na edku to byli duzi gracze - więc jeśli oni zajmuą L to znaczy że wiedzą co robią - bo bankiet z dragim to bankiet że hej
ustaw sobie TP na 1.3622
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
A ja wiem z kim można podjąć pojedynek rycerzu - ja oczywiście w przeciwieństwie do ciebie mam same straty, wiec zrobie tak że kumple będzie mnie kopiował odwrotnie i ci dokopie że popamiętaszAntoni2 pisze:Nie widzę real wejść traderów z tego forum.
Nie ma z kim podjąć pojedynku.
Bemowo1(Sebastian) i psxor chyba odpuścili co ?
Trudno, a propo wuza ładnie dziś zamiótł.
To dobry zawodnik w przeciwieństwie do .as.

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
eurodolec pisze:Croc wiem i przecież nie bądź idiotą, że ten ruch o tym świadczy, Antoni zrezygnuj w końcu z FX, Rychu
niech smiga, kto bogatemu zabroni

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
serio wierzycie ze edek pojdzie mocno up?
wzrosty to miały byc tydzien temu i 1,39 tez miało byc. ale nie było
całe depo w S przy 1,3580 ( o ile bedzie)
do konca tygodnia cn 1,33
ale nie bierzcie ze mnie przykładu, w zeszłym tygodniu dałem plame

wzrosty to miały byc tydzien temu i 1,39 tez miało byc. ale nie było

całe depo w S przy 1,3580 ( o ile bedzie)

NIEAntoni2 pisze:Co myślicie o USD/CAD ?
Spadnie na 1.06 ?

- Matthew414
- Pasjonat
Ej ludziska zainstalujcie sobie Chrome, bo aż razi. "Bierzący" "jego propozycją" różni się od "jego propzycjom" .... oO
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

hmm, troche cieplej, tylko kiedy ta wiosna przyjdzie ?Antoni2 pisze:1.07 ?rafmax pisze:NIEAntoni2 pisze:Co myślicie o USD/CAD ?
Spadnie na 1.06 ?

Antoni2 pisze:Co myślicie o USD/CAD ?
Spadnie na 1.06 ?
przeciez spada

rafmax pisze:serio wierzycie ze edek pojdzie mocno up?![]()
wzrosty to miały byc tydzien temu i 1,39 tez miało byc. ale nie było![]()
całe depo w S przy 1,3580 ( o ile bedzie)do konca tygodnia cn 1,33
Ja prognozowałem spadek po cięciu qe3, i się nie pomyliłem. Dalej jestem prospadkowy, i 1.33 zobaczymy, ale najpierw jeszcze kurs podbije.
Czytam że detal jest zapakowany w S, i oczekuje spadku stopy i kursu, natomiast ekonomiści nie podzielają tego zdania (co do stóp). Jak stopy pozostaną, to wtedy każdy szybko zrobi zamianę z S na L, i kurs wystrzeli. Nie spodziewam się 1.39, ale okolice 1.37 są realne, bo piątkowe dane z USA raczej nie zaskoczą pozytywnie.