DayTrading: Poniedziałek 27.10.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.10.2014
FGOLD:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co z edkiem?karnak pisze:FGOLD:

jutro czarna świeczka wskazana - byłby ładny układ
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, 21:50 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Z niczyich dywagacji teoretycznych nic nie wynika.Bemowo1 pisze:Kiedy i w jakich okolicznościach i na jakim interwale wykres coś będzie pokazywał?Dadas pisze:W obecnej sytuacji H4 na parze EURUSD kompletnie nic nam nie mówi.
D1 pokazuje, że trend spadkowy się zatrzymał i wpadł w konsolidację = trend boczny. W tej sytuacji trudno jest cokolwiek wyczytać z wykresu.
Nawet W1 pokazuje to samo: Możemy jedynie prześledzić to wsparcie historycznie. A wnioski każdy musi sam wyciągnąć.
Pytam, ponieważ nigdy z Twoich wykresów nie mogłem wyciągnąć takich wniosków
Mnie DAX pokazał dzisiaj taką transakcję, którą wziąłem: A w kontekscie szerszym, gdybym miał inwestować długo-średnioterminowo, tobym w Longu już siedział z SL=1.24866.
Na Edku.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, 21:50 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.
Pokazywałem w weekend.Bemowo1 pisze:Co z edkiem?karnak pisze:FGOLD:![]()

za bardzo alternatywniekarnak pisze:Pokazywałem w weekend.Bemowo1 pisze:Co z edkiem?karnak pisze:FGOLD:![]()

-- Dodano: 27 paź 2014, 22:54 --
ja wiem, że edek dzisiaj trochę za wysoko poleciał na m30 i obecnie może rysować długą w czasie konsolę
- h4 jak dla mnie jest na S
Nie da się precyzyjniej w konsoli, byłby za łatwy zarobek, stąd margines pomyłki musi być szerszy==> trzeba wydłużyć interwał inwestycji.Bemowo1 pisze:karnak pisze:za bardzo alternatywnieBemowo1 pisze:
Co z edkiem?![]()
Pokazywałem w weekend.
-- Dodano: 27 paź 2014, 22:54 --
ja wiem, że edek dzisiaj trochę za wysoko poleciał na m30 i obecnie może rysować długą w czasie konsolę
- h4 jak dla mnie jest na S

może będzie trzeba poczekać aż do przyszłego tygodnia - lub piątku, ale h4 jest na S, h1 takżekarnak pisze: Nie da się precyzyjniej w konsoli, byłby za łatwy zarobek, stąd margines pomyłki musi być szerszy==> trzeba wydłużyć interwał inwestycji.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, 22:07 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
jutro lub pojutrze prosze uwazac na funta, wydaje sie ze szykuje sie do skoku na 1.6440, nie opisuje wykresu, jak ktos ma cos zauwazyc to zauwazy.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Dadas widziałeś dziś mojego posta z rana? Konkretnie wskazalem co widzę i miałem rację.
http://forex-nawigator.biz/forum/viewto ... 72#p715772
Cena dokładnie poszła tam gdzie się spodziewałem.
Bemowo tez juz zauważył i wiele innych osób ze twoje analizy to MEGA GOWNO LANIE WODY I NIC WIĘCEJ bawisz się w super inteligenta ale trąci bardziej burakiem w rzeczywistości..
http://forex-nawigator.biz/forum/viewto ... 72#p715772
Cena dokładnie poszła tam gdzie się spodziewałem.
Bemowo tez juz zauważył i wiele innych osób ze twoje analizy to MEGA GOWNO LANIE WODY I NIC WIĘCEJ bawisz się w super inteligenta ale trąci bardziej burakiem w rzeczywistości..
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.