nie sadze,tylko przypuszczam,a ze prawie zawsze,ale i tak sie ubezpieczam podnaszac stopki pod wyzsze opory, by zamykaly na plusach,proste jak je......ZielonaMgielka pisze:Nikt nie jest nieomylny. Jesli sadzisz ze cena zawsze zmierza tam gdzie myslisz to wyzerujesz depozyt predzej niz ci sie wydaje. Nie mowie tego ze zlosliwoscia. Straty sa nieuniknione jednak taki dobry strzal daje Ci wiekszy margines na przyszle bledy.... uszanuj te zyskimenago pisze: a moze warto?lepiej oplacalne,bo ja zmienilem taktyke,gdzy uswiadomilem sobie ze zawsze cena idzie tam gdzie mysle,problem byl w czasie,a wtedy to zawczesnie wychodzilem ze zlecen,badz,stopki zle ustawione,by za duzo nie zabralo i takie tam,a teraz otwieram i czekam,pozniej dokladam
DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012
dobra PLOTA pod GRECJE nie jest zla 

Menago - Od kiedy grasz na forexie?
Matt pisze:Menago - Od kiedy grasz na forexie?
a czemu pytasz,to nie powinne byc wazne,bo jedni ucza sie szybciej inni wolniej,
test kanału pod plote
jutro bedą sprzedawali fakty jak się nie dogadają
jutro bedą sprzedawali fakty jak się nie dogadają
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 17:15 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
EURAUD H4.
wykonał korektę... odbijając się w 77.6%
albo patrząc po cenie close całego impulsu - 50%
Jakieś pomysły co do formacji/ zasięgu? standardowy przypuszczalny to 250-200 pips.
Formacja - chyba to jest flaga. (50% odbicie - na końcu struktura abc by to potwierdzała)
Zastanawiam się czy to nie będzie AB=CD?
Więc target umiejscowiony w 1.2480 -1.2520
Miłego trejdowania
wykonał korektę... odbijając się w 77.6%
albo patrząc po cenie close całego impulsu - 50%
Jakieś pomysły co do formacji/ zasięgu? standardowy przypuszczalny to 250-200 pips.
Formacja - chyba to jest flaga. (50% odbicie - na końcu struktura abc by to potwierdzała)
Zastanawiam się czy to nie będzie AB=CD?
Więc target umiejscowiony w 1.2480 -1.2520
Miłego trejdowania

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
- richard.cali
- Pasjonat
uwaga, dziś MODERator przyznaje pochwały, można się załapać, wyśli sms na numer ....moczymorda pisze:Drogi Merlinie wróżbita Maciej nie zawiódłprzepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

plota musiala byc,by glowa ,ktora tam jest zaczela sie realizowac,tak jest od zawszeBOCZEK pisze:test kanału pod plote
Z czystej ciekawości, grasz więcej niż pół roku czy mniej? Na realu ofcmenago pisze:Matt pisze:Menago - Od kiedy grasz na forexie?
a czemu pytasz,to nie powinne byc wazne,bo jedni ucza sie szybciej inni wolniej,
dla mnie to jest paranoja, dogadają sie tak jak zwykle, i tak jak zwykle wyjdą z tego te same kłopoty, na które jest to samo rozwiązanie i dalej idzie to tak jak zawsze czyli tak jak zwykle czyli nic się nie zmienia
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!