DayTrading: Piątek 28.02.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014
złoto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Tak tylko czy po danych z Chin jen nie będzie tracić do innych walut , otwierając się z luką do góry ?
02:00 CNY Wskaźnik PMI Manufacturing Chin 50,2 50,1 50,5
te PMI mozna sobe wsadzic myslalem przez nich robione HSBC czekac trzeba myslalem ze to te PMI a tu rzadowe drukowane
te PMI mozna sobe wsadzic myslalem przez nich robione HSBC czekac trzeba myslalem ze to te PMI a tu rzadowe drukowane

- harymilloki
- Maniak
Kurde nadal nie rozumiem ludzi którzy grają pod wskaźniki ekonomiczne. Może mi ktoś wytłumaczyć po co się nimi kierować skoro gdy są lepsze dla UE to dolar zyskuje a gdy są lepsze dla USA traci 

"cierpliwość popłaca..."
Moim zdaniem dane nie maja najmniejszego znaczenia, nie wazne czego dotycza, nie wazne co wskazuja. Sa za to swietnym "triggerem" dla ruchow cen, ktore i tak wynikaja z ATharymilloki pisze:Kurde nadal nie rozumiem ludzi którzy grają pod wskaźniki ekonomiczne. Może mi ktoś wytłumaczyć po co się nimi kierować skoro gdy są lepsze dla UE to dolar zyskuje a gdy są lepsze dla USA traci

- harymilloki
- Maniak
muchacho_ pisze:Moim zdaniem dane nie maja najmniejszego znaczenia, nie wazne czego dotycza, nie wazne co wskazuja. Sa za to swietnym "triggerem" dla ruchow cen, ktore i tak wynikaja z ATharymilloki pisze:Kurde nadal nie rozumiem ludzi którzy grają pod wskaźniki ekonomiczne. Może mi ktoś wytłumaczyć po co się nimi kierować skoro gdy są lepsze dla UE to dolar zyskuje a gdy są lepsze dla USA traci
O to to to.. Co do tego to mogę się zgodzić ... A jeszcze lepsze są do tego aby wystrzelić w jedną lub drugą stronę i dobić do TP

-- Dodano: sob 01-03-2014, 11:45 --
Mam zasięg spadków na UJKU oraz moment odbicia do mojego poziomu... 99,9%

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
Właaśnie o to mi chodzi , czy przypadkowy news nie będzie sygnałem do dalszych wzrostów . Moim zdaniem poziom S1 pokazany przez Ciebie broni się już doś długo . Mnie dobija GBP/JAP - tam dopiero nic pewnego .
nie przejmuj sie , wiekszosc ludzi , którzy pod to grają też nie rozumie czemu pod to gra i co oznaczają dane wskaźnikiharymilloki pisze:Kurde nadal nie rozumiem ludzi którzy grają pod wskaźniki ekonomiczne. Może mi ktoś wytłumaczyć po co się nimi kierować skoro gdy są lepsze dla UE to dolar zyskuje a gdy są lepsze dla USA traci

A edek ? edek to edek , dla niego 9/10 wskaźników jest tyle warta co zeszłoroczny śnieg

pamiętajcie żeby zapalić dziś znicz , bo bez nich byście nie grali dzisiaj