DayTrading: Piątek 28.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 mar 2014, 00:00

Wzrost
15
52%
Bez zmian
1
3%
Spadek
13
45%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

złoto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TABAZA »

Tak tylko czy po danych z Chin jen nie będzie tracić do innych walut , otwierając się z luką do góry ?

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

02:00 CNY Wskaźnik PMI Manufacturing Chin 50,2 50,1 50,5

te PMI mozna sobe wsadzic myslalem przez nich robione HSBC czekac trzeba myslalem ze to te PMI a tu rzadowe drukowane :)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Kurde nadal nie rozumiem ludzi którzy grają pod wskaźniki ekonomiczne. Może mi ktoś wytłumaczyć po co się nimi kierować skoro gdy są lepsze dla UE to dolar zyskuje a gdy są lepsze dla USA traci :)
"cierpliwość popłaca..."

Awatar użytkownika
muchacho_
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: muchacho_ »

harymilloki pisze:Kurde nadal nie rozumiem ludzi którzy grają pod wskaźniki ekonomiczne. Może mi ktoś wytłumaczyć po co się nimi kierować skoro gdy są lepsze dla UE to dolar zyskuje a gdy są lepsze dla USA traci :)
Moim zdaniem dane nie maja najmniejszego znaczenia, nie wazne czego dotycza, nie wazne co wskazuja. Sa za to swietnym "triggerem" dla ruchow cen, ktore i tak wynikaja z AT :)
There is no point in having a plan B because it distracts from plan A. - Will Smith
Obrazek

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

muchacho_ pisze:
harymilloki pisze:Kurde nadal nie rozumiem ludzi którzy grają pod wskaźniki ekonomiczne. Może mi ktoś wytłumaczyć po co się nimi kierować skoro gdy są lepsze dla UE to dolar zyskuje a gdy są lepsze dla USA traci :)
Moim zdaniem dane nie maja najmniejszego znaczenia, nie wazne czego dotycza, nie wazne co wskazuja. Sa za to swietnym "triggerem" dla ruchow cen, ktore i tak wynikaja z AT :)

O to to to.. Co do tego to mogę się zgodzić ... A jeszcze lepsze są do tego aby wystrzelić w jedną lub drugą stronę i dobić do TP :)

-- Dodano: sob 01-03-2014, 11:45 --

Mam zasięg spadków na UJKU oraz moment odbicia do mojego poziomu... 99,9% :) chyba :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TABAZA »

Właaśnie o to mi chodzi , czy przypadkowy news nie będzie sygnałem do dalszych wzrostów . Moim zdaniem poziom S1 pokazany przez Ciebie broni się już doś długo . Mnie dobija GBP/JAP - tam dopiero nic pewnego .

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

nie przejmuj sie , wiekszosc ludzi , którzy pod to grają też nie rozumie czemu pod to gra i co oznaczają dane wskaźniki :D
A edek ? edek to edek , dla niego 9/10 wskaźników jest tyle warta co zeszłoroczny śnieg :D na edku przeważnie wiekszosc danych jest w cenie ,a chwila ich publikacji to pretekst do wystrzelenia w jedną strone i powrotu po chwili do punktu wyjścia , takie ruchy są bardzo częste. Grałem wcześniej tylko edka i ta taktyka na danych na prawde sie sprawdza , trzeba tylko wchodzić pod 2 ruch. Minusem tego jest straszna nuda :D

pamiętajcie żeby zapalić dziś znicz , bo bez nich byście nie grali dzisiaj :564:

Zablokowany