DayTrading: Piątek 18.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014
co do trupa w szafie z USa to predzej chyba wyjdzie w UE 

hahaha2014.07.18 20:44:46 EUR/USD a doji tells a thousand words - Scotiabank
na kablu ja i na edku mamy ladne powroty na razie tyle
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Odp: DayTrading: Piątek 18.07.2014
Nie było mnie... no cóż to tylko 3dniowy zysk uhm...pr7emo pisze:mogłeś hedżowaćwesoly pisze:Edek wrócił do poziomu w którym miałem l`ki, nie ma to jak zamknąć pozycję na samym odbiciu... Tyle straty masakra...
Ze tak zapytam Panowie - wy tak tylko wypisujecie czy tez moze troche gracie
? Bo sam juz nie wiem. Jak sie przeczyta to iwekszosc wpisow nie ma najmniejszego sensu bo z reguly pokazuje dwa kierunki. Wiec mam takie male obawy ze piszecie dla samego pisania. A jakos nowych Porsche nie przybywa w zastraszajacym tempie w PL.

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
skończyły się wersje z "kratką" i trzeba teraz zbierać na vat...dasiekk80 pisze:Porsche nie przybywa w zastraszajacym tempie w PL.

dobrze, że jakiś czas temu wprowadzili szytwny przelicznik eur/pln, bo w tym tygodniu znów drożej by było...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
zaraz znowu S do brana na FUTACH sp500 1973 - 75
znow u bedzie okazja do S dzis PUMP zrobione na malych volumenach wczoraj spore byly dzis szybki shosrt sqqz i tak bujamy sie gora do dol gora jak przy 1900 i rozdajemy kwity
znow u bedzie okazja do S dzis PUMP zrobione na malych volumenach wczoraj spore byly dzis szybki shosrt sqqz i tak bujamy sie gora do dol gora jak przy 1900 i rozdajemy kwity
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
juz jest 1977... jest sens brać S na weekend?Nowy123 pisze:zaraz znowu S do brana na FUTACH sp500 1973 - 75
-- Dodano: 18 lip 2014, 19:42 --
każdy pisze to co uważa, że będzie. czasem jest tak, że większość ma rację, a czasem jeden ma rację, a większość nie ma.... musisz siebie słuchać..... poza tym kto by tam chciał jakieś Porsche kiedy mamy Teslędasiekk80 pisze:Ze tak zapytam Panowie - wy tak tylko wypisujecie czy tez moze troche gracie? Bo sam juz nie wiem. Jak sie przeczyta to iwekszosc wpisow nie ma najmniejszego sensu bo z reguly pokazuje dwa kierunki. Wiec mam takie male obawy ze piszecie dla samego pisania. A jakos nowych Porsche nie przybywa w zastraszajacym tempie w PL.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami