DayTrading: Piątek 15.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 15.05.2015
Tak by pasowało, a jak będzie to się okaże:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kolejny raz się zgodzę z prognoząkarnak pisze:Tak by pasowało, a jak będzie to się okaże:
też bym widział jakiś spadek ?
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Tym bardziej, że na forum powiększa się TERAZ grono widzących zmianę trendu na wzrostowy (przypominam, że trend zmienił się przy ok. 1.065, gdzie należało brać L.Jones pisze:kolejny raz się zgodzę z prognoząkarnak pisze:Tak by pasowało, a jak będzie to się okaże:
też bym widział jakiś spadek ?

A tak poza tym to zgoda buduje

karnak pisze:Tym bardziej, że na forum powiększa się TERAZ grono widzących zmianę trendu na wzrostowy (przypominam, że trend zmienił się przy ok. 1.065, gdzie należało brać L.Jones pisze:kolejny raz się zgodzę z prognoząkarnak pisze:Tak by pasowało, a jak będzie to się okaże:
też bym widział jakiś spadek ?![]()
A tak poza tym to zgoda buduje

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
U nas stawiam na bliżej końca tej falki wzrostowej niż dalej i powrót do trendu bocznego (korelowało by to z korektą ostatnich wzrostów na EDku):
Jeżeli chodzi o edka to zakładam, że w przyszłym tygodniu mogą nastąpić spadki, powstanie kolejna fala D1 spadkowa
i w związku z powyższym mam prośbę do piszących o zmianie trendu - karnak, highend
napiszcie na forum i na priv do mnie ( bo mogę na forum przeoczyć) - zakładając, że nastąpią spadki - w którym momencie wg was trend zmieni się na spadkowy,
domyślam się, że pisząc o zmianie trendu na wzrostowy chodziło wam o D1.
i w związku z powyższym mam prośbę do piszących o zmianie trendu - karnak, highend
napiszcie na forum i na priv do mnie ( bo mogę na forum przeoczyć) - zakładając, że nastąpią spadki - w którym momencie wg was trend zmieni się na spadkowy,
Konkretnych sygnałów wskazujących na zmianę trendu z obecnego wzrostowego od marca tego roku na spadkowy, jak na razie nie ma - pokazałem możliwe punkty zwrotne, ale i tak będę czekał na przełamanie wsparcia ==> na godzinnym zejście poniżej niebieskiej i dla pewności przecięcie jej przez zieloną - teraz, jak widać przyjacielem jest byczek i tego się trzymam.bsony pisze:Jeżeli chodzi o edka to zakładam, że w przyszłym tygodniu mogą nastąpić spadki, powstanie kolejna fala D1 spadkowa
Trzeba cierpliwie czekać na L i pozwolić zyskom rosnąć, aż do sygnałów zmiany - nie ma co wyprzedzać, bo to nie profesjonalne:

-- Dodano: 16 maja 2015, 17:01 --
Na dziennym można przeanalizować EDka tak, jak na rysunku:
a ameryka? napisz please, że "sell in may"karnak pisze:U nas stawiam na bliżej końca tej falki wzrostowej niż dalej i powrót do trendu bocznego (korelowało by to z korektą ostatnich wzrostów na EDku):

na poprzednich wykresach co pokazywałeś cały czas jadą dołem na wsparciu - niby do góry, ale cały czas szurają o wsparcie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
moze sie komu przyda
milego week
milego week
to z ciekawostekNowy123 pisze:moze sie komu przyda
milego week

Nauka nauka nauka.......