DayTrading: Czwartek 28.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 28.03.2013
U J I E J ladnie 

na kablu piekne odbicie od 61.8.
Leonardo ty stary geniuszu
Leonardo ty stary geniuszu
- ForexTig3r
- Maniak
Co to jestBemowo pisze:W tym się właściwie Kolega Cugan specjalizuje, ale mam nadzieje, że mi wybaczy

Wykres przyszłości

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
takForexTig3r pisze:Co to jestBemowo pisze:W tym się właściwie Kolega Cugan specjalizuje, ale mam nadzieje, że mi wybaczy
Wykres przyszłości

ładnie to było rano teraz lipa dobrze że rano od razu wszedłem bo na pejsów nie ma co liczyć dszisiajNowy123 pisze:U J I E J ladnie
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- ForexTig3r
- Maniak
No rynek ewidentnie nie jest jasno określony gdzie chce zmierzać obecnie....
Obecnie cały wzrost na W1 okazał się być tylko ABC, a więc teraz te 1000 pipsów to zdaje się fala 1, a teraz jedziemy na 2, ale jakoś chętnych brak... i nie wiadomo tak naprawdę czy to już, czy będzie jeszcze 2660.
Obecnie cały wzrost na W1 okazał się być tylko ABC, a więc teraz te 1000 pipsów to zdaje się fala 1, a teraz jedziemy na 2, ale jakoś chętnych brak... i nie wiadomo tak naprawdę czy to już, czy będzie jeszcze 2660.
Cykliczna powtórka od wtorku co do zmienności na rynku - szczególnie JEN.Adam pisze:ładnie to było rano teraz lipa dobrze że rano od razu wszedłem bo na pejsów nie ma co liczyć dszisiajNowy123 pisze:U J I E J ladnie
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
panowie pszenica
ciekawe gdzie zjedzie 

- ForexTig3r
- Maniak
Jakieś info padło 
Inflacja Brazylia

Inflacja Brazylia

subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
to niski TF
rgr raczej się nie sprawdzi. Kabel prawdopodobnie będzie się bujał +- 15 pips. Dopiero większy ruch da kierunek.
-- Dodano: czw 28-03-2013, 18:34 --
edek jak krew z nosa
rgr raczej się nie sprawdzi. Kabel prawdopodobnie będzie się bujał +- 15 pips. Dopiero większy ruch da kierunek.
-- Dodano: czw 28-03-2013, 18:34 --
edek jak krew z nosa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.