Ale przecież popyt jest silniejszy, no co ty. Jak ty tak otwierasz Eski kiedy popyt jest silniejszy i wszystkie tfy wskazują na L? Oj łamiesz swoje zasady.fx-technik pisze:To jest trading.
Zaliczyłem SL, odwróciłem i zarobiłem.
A na wszelkie teorie mam wyrąbane!
DayTrading: Czwartek 17.08.2017
Re: DayTrading: Czwartek 17.08.2017
Chcesz się założyć o to, że się mylisz ?:Dlaranja pisze:Hehe.Nie dyskutujcie z nim, bo nie "wygracie". Dadas zawsze zarabia i nigdy nie traci.
Zaspamuje go

- fx-technik
- Fanatyk
Teraz D1 i H4 są podażowe.Kowlach pisze:Ale przecież popyt jest silniejszy, no co ty. Jak ty tak otwierasz Eski kiedy popyt jest silniejszy i wszystkie tfy wskazują na L? Oj łamiesz swoje zasady.fx-technik pisze:To jest trading.
Zaliczyłem SL, odwróciłem i zarobiłem.
A na wszelkie teorie mam wyrąbane!
-- Dodano: 17 sie 2017, 16:30 --
Trzeba ruch wykorzystać, a nie siedzieć i marzyć!
-- Dodano: 17 sie 2017, 16:35 --
I kto wie, czy nie będę jeszcze Long powtarzał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Niedługo już nikt tu nie będzie pisał, no chyba że to będzie dziennik...MERLIN pisze:Jeszcze wam się nie znudziło , musicie się żreć ?
- fx-technik
- Fanatyk
A czemu mam tracić, jeżeli mogę zarobić?laranja pisze:Hehe.Nie dyskutujcie z nim, bo nie "wygracie". Dadas zawsze zarabia i nigdy nie traci.
Mam siedzieć i się trząść, bo SL mi wyjęło?
Skoro idzie, to trzeba odrabiać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Nawet świeżak ostatnio ucichł, nic nie pisze, też był tresowany, może ma już dość...Zolo pisze:Niedługo już nikt tu nie będzie pisał, no chyba że to będzie dziennik...MERLIN pisze:Jeszcze wam się nie znudziło , musicie się żreć ?
Trójkącik na DAX-ie..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Będzie pisał fx-technik on będzie wieczny ,fx-technik nie bierz tego do siebieZolo pisze:Niedługo już nikt tu nie będzie pisał, no chyba że to będzie dziennik...MERLIN pisze:Jeszcze wam się nie znudziło , musicie się żreć ?

Poniżej niebieskiej linii jak zamkną, to będzie większy spadek.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.