DayTrading: Czwartek 13.07.2017
Re: DayTrading: Czwartek 13.07.2017
Okazja 3 - ostrożnie bo zagrywka przeciw trendowi na korektę nieregularną fale C
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
U mnie to ze 4pip można usnąć.fx-technik pisze:Konsolidacja 49 pips.kolbi123 pisze:Co jest z edkiem ?,
DAX S na skalpa. Jednak za wcześnie..
Ostatnio zmieniony 13 lip 2017, 18:49 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
jak to co sie dziejekolbi123 pisze:U mnie to ze 4pip można usnąć.fx-technik pisze:Konsolidacja 49 pips.kolbi123 pisze:Co jest z edkiem ?,
godz 19.00 Przemowa Brainarda (Członka FOMC)
czekamy

Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
- F-You Money
- Pasjonat
piękne wejście, aż człek by chciał mieć jakiegoś gralla 2 do sortowania takich okazjimorro76 pisze:Okazja 3 - ostrożnie bo zagrywka przeciw trendowi na korektę nieregularną fale C
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
- fx-technik
- Fanatyk
Świeżak44 pisze:DAX S na skalpa. Jednak za wcześnie..
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Kabel to się jeszcze nie wygrzebał na średnioterminowe L: 

Co cztery godziny oblatuje 28 par walutowych, jesli jest na jakiejs dynamika biore ja pod obserwacje. Dokonuje mierzeń krótka analiza z D1 i z H4 i wchodze po M15. Cały grall, nie zawsze płaciF-You Money pisze:piękne wejście, aż człek by chciał mieć jakiegoś gralla 2 do sortowania takich okazjimorro76 pisze:Okazja 3 - ostrożnie bo zagrywka przeciw trendowi na korektę nieregularną fale C

Soja pod L sie szykuje.
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Małym drukiem
morro76 a jak widzisz wti?morro76 pisze:Co cztery godziny oblatuje 28 par walutowych, jesli jest na jakiejs dynamika biore ja pod obserwacje. Dokonuje mierzeń krótka analiza z D1 i z H4 i wchodze po M15. Cały grall, nie zawsze płaciF-You Money pisze:piękne wejście, aż człek by chciał mieć jakiegoś gralla 2 do sortowania takich okazjimorro76 pisze:Okazja 3 - ostrożnie bo zagrywka przeciw trendowi na korektę nieregularną fale Cale często tak, Okazja 1 i okazja 2 dały zarobek po 40 pipsów.
Soja pod L sie szykuje.
Co cztery godziny oblatuje 28 par walutowych, jesli jest na jakiejs dynamika biore ja pod obserwacje. Dokonuje mierzeń krótka analiza z D1 i z H4 i wchodze po M15. Cały grall, nie zawsze płaci
ale często tak, Okazja 1 i okazja 2 dały zarobek po 40 pipsów.
Soja pod L sie szykuje.[/quote]
morro76 a jak widzisz wti?[/quote]
Bardzo długoterminowo i czekam na Grube L w poziomach 39-40 - tam planuje zbierać powoli portfel na OIL WTI
nie dadzą tam to L dopiero po przebiciu 55
Soje mam na L juz od 61,8 (993) zniesienia ruchu w góre z 903

Soja pod L sie szykuje.[/quote]
morro76 a jak widzisz wti?[/quote]
Bardzo długoterminowo i czekam na Grube L w poziomach 39-40 - tam planuje zbierać powoli portfel na OIL WTI
nie dadzą tam to L dopiero po przebiciu 55
Soje mam na L juz od 61,8 (993) zniesienia ruchu w góre z 903
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Małym drukiem