21:30
ECB's Draghi says governing council ready to take further action if needed to meet price stability mandate
roberttheus pisze:co się dzieje z tym indeksem nowy bo u mnie to tak wygląda a nie zanosi się na spadek. Jak wejdzie alibaba w piątek w przyszłym tygodniu to dopiero zacznie się rajd a do tego czasu powinni coś skorekcić by poszukać niższych poziomów wykres jednak pokazuje co innego
co to znaczy? trzymasz do alibaby?Nowy123 pisze:roberttheus pisze:co się dzieje z tym indeksem nowy bo u mnie to tak wygląda a nie zanosi się na spadek. Jak wejdzie alibaba w piątek w przyszłym tygodniu to dopiero zacznie się rajd a do tego czasu powinni coś skorekcić by poszukać niższych poziomów wykres jednak pokazuje co innego
trzymanie do rozliczenia
ja trzyma dalej do fedu tooera alibaby az skoncz ta szopke zrobia zjazd do wspracia 1950 65 bo juz widze gorsze winiki spolke przez mocnego dolca i taniejace surowceroberttheus pisze:co to znaczy? trzymasz do alibaby?Nowy123 pisze:roberttheus pisze:co się dzieje z tym indeksem nowy bo u mnie to tak wygląda a nie zanosi się na spadek. Jak wejdzie alibaba w piątek w przyszłym tygodniu to dopiero zacznie się rajd a do tego czasu powinni coś skorekcić by poszukać niższych poziomów wykres jednak pokazuje co innego
trzymanie do rozliczenia
gdzie masz sl na euroaudroberttheus pisze:tak to widzę na sp500 i eur/aud. W obu przypadkach spadki możliwe ale niezbyt głębokie właściwie to jest wycinanie w trendzie jakiś korekt. Obaczymy w najbliższych dniach co będzie